10 ani de colaborare Jeremy Scott si Adidas! Se poarta stilul sporty-chic!

Designerul Jeremy Scott si brand-ul Adidas implinesc anul acesta 10 ani de colaborare! Cu aceasta ocazie au lansat colectia de primavara-vara care are in centrul atentiei piese vestimentare si accesorii devenite deja clasice. Realizata din materiale de foarte buna calitate, alese de insusi Jeremy Scott, colectia denumita XX* abunda de imprimeuri florale, combinate cu elemente grafice sporty, nuante neon si pantofi “inaripati”.
Una dintre piesele cheie ale acestei colectii este un trening brodat cu perle care face referire la “Perlies”. Aceasta este o porecla data comerciantilor de pe strada East End, din Londra care au purtat costume decorate cu perle, incepand cu secolul al XVII-lea si pana in anul 1970.

Jeremy Scott face referire la originea sa prin simbolul steagului Marii Britanii. The Union Jack este imprimat pe incaltarile sport, dar apare si pe un tricou imprimat cu fata designerului pictata in nuantele rosu, alb si albastru.
Mutarea in SUA este marcata prin “aluziile” la simbolurile americane: dolarul poleit cu aur si cu aripi sau elemente specifice culturii sport a baseball-ului si fotbalului american. Numere supradimensionate, aplicate pe haine sunt combinate cu imprimeuri florale (trandafiri japonezi) si pete de leopard, intr-un mix excentric si iesit din comun!

In aceasta colectie, designer-ul s-a concentrat pe piese vestimentare sport-chic, pe care le-a reinterpretat cu ajutorul nuantelor neon: jachete bomber, topuri perforate, sorturi si pantaloni jogger in galben lime, portocaliu intens si turcoaz.
Selectia de pantofi sport, realizati din piele italieneasca de cea mai buna calitate curprind cateva modele noi care stau insa la baza ADN-ului colectiilor adidas x Jeremy Scott. Pantoful Rod Laver este disponibil intr-o nuanta de auriu sau este decorat cu dantela, Letter Instinct se remarca prin elementele steagului Marii Britanii sau prin petele leopard, JS Profi Wedge sunt prevazuti cu plaforma, iar modelul Bones este realizat din piele colorata.

Hainele si accesoriile adidas x Jeremy Scott sunt disponibile in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City si sunt preferatele multor celebritati din Romania, precum Smiley, Delia, Marius Moga, Giulia, Raluk, Nicole Cherry, Ellie White, Andra si Antonia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod