Singura de Ziua Indragostitilor?

Te inspaimanta gandul ca vei petrece singura Ziua Indragostitilor? Nu lua aceste sentimente in serios. Inveseleste-te cu ceea ce-ti propunem noi si iti garantam ca nu va mai...
Te inspaimanta gandul ca vei petrece singura Ziua Indragostitilor? Nu lua aceste sentimente in serios. Inveseleste-te cu ceea ce-ti propunem noi si iti garantam ca nu va mai ploua mult pe strada ta!

1.Schimba-ti coafura
S-au schimbat o multime de lucruri in viata ta si esti o femeie cu totul si cu totul noua. Este timpul si de un alt gen de schimbare: cea a coafurii de exemplu. Tunde-ti parul putin mai scurt sau foarte, foarte scurt. Nu vrei sa-l tunzi? Atunci schimba-i culoarea - mergi cat de departe indraznesti in alegerea ei.
Si nu uita: daca nu iti place ce a iesit, totul se va schimba intr-o luna, doua.

2. Adopta un catelus
Gaseste un nou prieten care sa vina acasa la tine. Roaga-ti prietenii sa-ti faca rost de un catelus sau cauta chiar tu unul. Va fi cineva in plus in viata ta, cineva mereu nerabdator sa te vada ajunsa acasa.

3. Colinda prin oras
Suna alte prietene singure. Rezervati-va o masa la un bar indraznet si petreceti ca intre fete. Si nu trebuie neaparat sa-ti gasesti acolo un nou partener. Trebuie doar sa te distrezi cu prietenele!

4. Fa exercitii
Stim cu toate cat de multe exercitii sunt necesare pentru a incapea oricand in blugii preferati. Mergi la sala, fa exercitii si arunca din cand in cand cate o ocheada baietilor care se antreneaza prin zona. Nu numai ca si ei iti vor arunca ocheade, dar te vei si simti mai in forma ca oricand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod