Top 3 produse de ingrijire a parului pe care sa le pui in bagaj

O vacanta reusita nu tine doar de locatia aleasa si de restaurantele pe care le vei frecventa. Ci si de produsele de ingrijire pe care le vei avea la indemana atunci cand o sa  fie nevoie. Atata timp cat nimic nu iti lipseste din bagaj, poti sa declari ca ai o vacanta de exceptie, nu-i asa?

Antoaneta Stoican, membra echipei Wella Romania, te sfatuieste ce produse nu ar trebui sa-i lipseasca podoabei tale capilare in nicio vacanta de vara: "Orice femeie ar trebui sa aiba in bagajul sau o masca ce contine protectie solara.
Complexul de vitamine din compozitia acesteia va face parul moale, matasos si stralucitor. Pe langa efectul de ingrijire, beneficiezi si de protectie impotriva razelor ultraviolete. Nici uleiul hidratant nu ar trebui sa lipseasca din ritualul zilnic de ingrijire. Oil Reflections de la Wella Professionals iti va proteja atat culoarea, cat si cuticula, ca sa nu se sparga din cauza expunerii la soare. Partea si mai interesanta este ca acest produs poate fi folosit chiar si pentru ingrijirea corpului.
Pentru ca este produsul cheie al acestei veri, nu as lasa acasa nici spray-ul EIMI Ocean Spritz. Cu el putem obtine efectul de „beach waves”, bucle foarte naturale si volum usor. Este un produs care  nu incarca parul, ofera hidratare si protectie solara
”, spune stilista Wella. Pret EIMI Ocean Spritz - 65 lei.          

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod