Tineretea este in genele tale. Reactiveaz-o.

Ulterior lansarii deja faimosului genifique youth activator, lancôme continua sa inventeze cosmetica viitorului, contribuind la dezvoltarea domeniilor genomicii si proteomicii prin importante inovatii.

Ulterior lansarii deja faimosului genifique youth activator, lancôme continua sa inventeze cosmetica viitorului, contribuind la dezvoltarea domeniilor genomicii si proteomicii prin importante inovatii.
 
Genomica este termenul general utilizat pentru referirea la transcriptomica. Transcriptomica este studiul tuturor moleculelor de ARN mesager transcrise dintr-un anumit genom.

In 2009, Lancôme a creat Genifique Youth Activator, un produs de ingrijire a pielii avand capacitatea de a restabili1 activitatea genelor intineririi pentru intaia data.

De la lansarea acestuia, Genifique a obtinut un succes remarcabil la nivel mondial. Doua milioane de produse au fost deja vandute in intreaga lume, echivalentul a 10.000 de flacoane in fiecare zi, sau 7 flacoane in fiecare minut.
 
Eficienta exceptionala a formulei provine din 10 ani de cercetari in genomica si proteomica, care au avut ca rezultat 7 brevete si au determinat o adevarata revolutie in domeniul cosmeticii.
 
Cercetarile desfasurate pe esantioane de mii de femei – atat tinere cat si adulte – timp de peste zece ani, precum si sutele de teste realizate prin utilizarea celor mai sofisticate instrumente disponibile in domeniul genomicii si proteomicii, au condus la dezvaluirea a doua noi descoperiri fundamentale:

1.
Activitatea genelor incetineste o data cu varsta, un fenomen care declanseaza declinul calitatii pielii si o vulnerabilitate sporita la factorii agresivi externi.
2. Pielea tanara mentine un profil proteic specific la suprafata sa. Laboratoarele noastre au identificat cu succes proteinele-cheie ale pielii tinere.
 
Pe baza acestor descoperiri revolutionare, Genifique accepta provocarea de a reactiva proteinele specifice pielii tinere. Vibrand de tinerete, pielea pare luminata din interior – incredibil de radianta.
Extrem de fina si catifelata la atingere: piele reintinerita in mod vizibil in doar 7 zile(2).
 

Acest produs va fi disponibil în magazinele de specialitate din luna martie. Pretul public este estimat intre 410 si 420 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod