Sorin Stratulat este Artist Kerastase in Romania

Cu siguranta multi coafori sunt buni in domeniul lor, dar putini sunt geniali si inca si mai putini au o viziune legata de munca de artist. Sorin Stratulat este perfectionist. Este autodidact. Pasionat de tot ce inseamna imagine, stil si tendinte. In general, greu de multumit. Foarte critic cu munca lui.
Dornic mereu sa se autodepaseasca, sa schimbe, sa vina cu ceva nou, memorabil.

Impartit intre salon si sute de ore de munca editoriala, Sorin intra in permanenta in contact cu oameni interesanti si povestile lor, ceea ce il transforma intr-un fin observator.

Si il ajuta sa gaseasca mai usor raspunsul la intrebarea vesnica “Ce isi doresc femeile pentru parul lor”. Creativ si extrem de pasionat de munca lui, incearca mereu sa inoveze si sa isi depaseasca limitele.

Artistul nu trebuie sa opreasca doar la a-si face bine munca, asta pot face multi, ci la a integra rezultatul muncii lui in look-ul final: “Frumusetea unei coafuri nu sta doar in cat de bine e facuta, ci in cat de bine se potriveste in imaginea de ansamblu”, spune Sorin.

Sorin este stilistul preferat al celor mai multe personalitati din Romania.

El se poate lauda cu un portofoliu impresionant: sute de editoriale pentru reviste, videoclipuri, reclame, backstage-uri de moda si show-uri, emisiuni TV si prezentari de tendinte. In plus, el este extrem de implicat ca voluntar in proiecte sociale ale fundatiilor Renasterea si Hospice Casa Sperantei.

Sorin Stratulat este un artist complet ale carui valori s-au intalnit cu cele ale brandului Kérastase si de aceea el devine astazi Artist Kérastase in Romania. Misiunea sa va fi sa arate ca brandul de lux Kérastase reprezinta mult mai mult decat un brand de ingrijire absoluta.
Si o va face. Pentru ca fiecare reusita a lui nu este decat un nou inceput, motivul acceptarii unei noi provocari de la care nu da inapoi. “Kérastase reprezinta pentru mine promisiunea frumusetii parului, fara compromis, incepand de la ingrijire”, spune Sorin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod