De Sanziene designerii romani au adus omagiu iei la Lady’s Golf & Fashion Day

Breaza a sărbătorit de Sânziene, Ziua Iei, această minunată piesă vestimentară care a devenit un simbol al spiritului autentic românesc printr-o prezentare de moda inedita. In acest an la prima editie a avenimentului Lady’s Golf & Fashion Day, ia românească si-a revendicat universalismul îmbinându-se cu “sportul nobililor”, golful, şi cu liniile moderne ale modei. Elementul comun, eleganţa! Sase din cei mai cunoscuţi designeri de modă si-au prezentat colecţiile în frumoasa ambianţă oferită de Clubul de Golf ”Lac de Verde” din Breaza.
Participanţii au avut la dispoziţie şi o fabuloasă expoziţie de ii autentice.

Practic, invitatii si participantii au avut parte la Ziua iei de o dupa amiaza de vineri cu lectii de golf asistati de instructori profesionisti, intr un cadru natural de exceptie combinat cu prezentari de moda  - Rita Muresan cu colectia Magic, Anda Manescu cu o colectie de ii, Anne s Bridal, All Boutique, Stefania Borodi cu colectia Sunflowers si Ramona Simion Design). Evenimentul Lady’s Golf & Fashion Day a avut loc la Clubul de Golf Lac de Verde si a fost organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si atelierul de creatie Victorion Luxury Fashion.

     
Fiind ziua iei, ziua in care ne sarbatorim vechimea, stramosii si mostenirea lasata de ei, ia a fost vedeta zilei, ii autentice cu modele care spun povesti. Ii care se potrivesc sufletului celei care o poarta, iar invitatii si-au putut achizitiona ii la cele mai mici preturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod