Skincode Exclusive: Terapie celulara avansata pentru o piele vizibil intinerita

Gama Skincode Exclusive are la baza COMPLEXUL ACTIV DE REGENERARE CELULARA G2 (ACR) alcatuit din vitamine, minerale, aminoacizi si Aloe Vera, care stimuleaza reinnoirea celulara, reda luminozitatea pielii, imbunatateste elasticitatea si ferminitatea tenului. Rezultatul este o piele cu aspect vizibil mai tanar, textura compacta si neteda si riduri estompate.

Cele 3 produse vedeta in ingrijirea anti-aging pe care Laboratoarele Skincode Exclusive le recomanda toamna aceasta sunt:

Concentrat intensiv de intinerire: Este un ser matasos si cel mai concentrat produs din gama Skincode Exclusive,  al carui efect este de refacere a conturului fetei, de umplere a ridurilor si de revitalizare generala a tenului. Ingrediente active: ACR Complex G2: confera un aspect compact pielii; stimuleaza productia de colagen; favorizeaza comunicarea dintre celulele pielii; creste tonusul si fermitatea pielii.

Contine o concentratie de 8 ori mai mare de Complex  ACR decat orice alt produs Exclusive; Alge rosii: restaureaza echilibrul hidric; reda pielii cantitatea de lipide necesare; formeaza un film protector la suprafata pielii pentru to reduce pierderea hidratarii;  Hialuronat de Sodiu ® Intens hidratant  si   Vitamina C ® Stimuleaza colagenul – confera luminozitate tenului. Aplicati in fiecare seara pe fata si gat dupa curatare si tonifiere. Dupa absorbtia completa, aplicati crema anti-aging sau crema de noapte Skincode Exclusive.

Sistemul celor “4 R”: Regenerare - Reintinerire - Retexturare – Reparare

Crema celulara anti-aging: Regenerare si Reintinerire -  Cea mai concentrata dintre cremele Exclusive, este produsul responsabil de imbunatatirea fermitatii si elasticitatii pielii. Ingrediente active:  ACR Complex G2 - confera un aspect compact pielii; stimuleaza productia de colagen; favorizeaza comunicarea dintre celulele pielii; creste tonusul si fermitatea pielii.
Contine o concentratie de 3 ori mai mare de Complex  ACR decat orice alta crema  Exclusive;  Dermaxyl™ - stimuleaza comunicarea dintre celule; repara si intareste bariera cutanata; estompeaza ridurile si liniile fine; hidrateaza intens pielea; Sunatoare® Calmanta– Anti-aging – Regeneranta; Galbenele ® Hidratanta – Antiseptica – Calmanta; Vitaminele C & E ® Stimuleaza colagenul– Confera luminozitate – Antioxidanti- Tonifiaza.  Aplicati in fiecare seara pe fata si gat dupa aplicarea Concentratului Intensiv.

Crema Celulara de noapte: Retexturare si Reparare:  Este o crema de noapte unica prin actiunea sa de exfoliere delicata a pielii prin care stimuleaza reinnoirea celulara, ajuta la estomparea petelor pigmentare si repara tesuturile in profunzime. Pielea va avea o textura imbunatatita, compacta si neteda.  ACR Complex G2: confera un aspect compact pielii; stimuleaza productia de colagen; favorizeaza comunicarea dintre celulele pielii;creste tonusul si fermitatea pielii;  Peptida Perfection P3- ingredient unic: activateaza regenerarea celulelor pielii; stimuleaza procesul natural  de descuamare; uniformizeaza nuanta tenului si estompeaza pigmentarea; reduce aspectul ridurilor si al liniilor fine;  Amestec botanic AHA ® Accelereaza regenerarea celulara– Pielea este mai proaspata si mai catifelata; Unt deShea ® Accelereaza regenerarea celulara – Hidratant– Restructurant; Uree ® Hidratant – Retine hidratarea– ajuta la absorbtia celorlalte ingrediente active; Hialuronat de Sodiu ® Intens hidratant

Aplicati in fiecare seara pe fata si gat dupa aplicarea Concentratului Intensiv.
In perioada in care utilizam crema de noapte Skincode Exclusive trebuie ca in timpul zilei sa aplicam o crema de spf 50+ din cauza procesului de exfoliere. Este o crema de noapte ideala pentru persoanele care prezinta pete de pigmentare.

Cele 3 produse se folosesc asociat intotdeauna seara, dupa cum urmeaza: Pasul 1: Se utilizeaza Concentratul Intensiv urmat de Crema Celulara Anti-aging (aproximativ 4-6 saptamani pana la epuizarea cremei). Pasul 2:  Se continua aplicarea Concentratului Intensiv, dar urmat de Crema Celulara de Noapte, pana la epuizarea cremei. Se continua acest ciclu de aproximativ 8 saptamani. In felul acesta vom avea un efect complet de regenerare, reiinoire celulara, retexturare si bineinteles de umplere a ridurilor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod