Preia controlul asupra look-ului tau de diva!

Stilul ombre, suvitele in nuante tari sau cu cateva tonuri mai deschise cat sa lumineze sau tunsori geometrice si scurte – toate sunt tendinte ce domina sezonul toamna-iarna ’12-’13.

Stilul ombre, suvitele in nuante tari sau cu cateva tonuri mai deschise cat sa lumineze sau tunsori geometrice si scurte – toate sunt tendinte ce domina sezonul toamna-iarna ’12-’13.

Parul tuns scurt, in linii drepte, pe langa faptul ca este in tendinte sezonul acesta, este un hairstyle ce avantajeaza femeile de toate varstele.

Iar pentru a completa firesc si natural un noul hairstyle, Wellaton te provoaca sa preiei controlul asupra culorii parului tau cu oricare din nuantele Wellaton Colorant Mousse.

Fie ca optezi pentru una dintre nuantele de brunet misterios, saten ciocolatiu, rosu provocator sau blond seducator, Wellaton Colorant Mousse este alegerea potrivita pentru o culoare intensa si pentru un par matasos si catifelat.



Daca, insa, parul scurt nu iti defineste stilul, hairtylisti propun bucle voluptuase si impletituri cat mai variate pentru parul lung si feminin. Pentru a obtine aceste look-uri romantice, spuma de par si spray-ul Wellaflex  Volume Boost reprezinta alegerea perfecta pentru volum si stralucire.

Completeaza acest look romantic cu nuantele delicate si naturale de saten Wellaton Colorant Mousse, care iti vor scoate in evidenta trasaturile si stilul personal.

Te invitam in perioada 28 octombrie – 16 decembrie, in marile centre comerciale, sa descoperi toate nuantele de vopsea spuma Wellaton Colorant Mousse si trendurile acestui sezon prezentate de Wellaflex. 

Accepta Provocarea! La standul Wellaton si Wellaflex vei beneficia de styling si colorare gratuita, de sfaturi din partea stilistilor, dar si de o sedinta foto pentru a imortaliza noul tau look! Astfel obtii ghidul tau personal prin care poti fi o Diva in fiecare zi.

Te asteptam in locatiile selectionate,  intre orele 11.00 si 20.00, astfel: Brasov – 24-25 noiembrie; Constanta - 30 noiembrie-2 decembrie; Ploiesti – 8-9 decembrie; Cluj - 15 -16 decembrie. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod