Miss Sporty Studio Lash Dark Lasher Mascara - Dezvăluie-ți latura întunecată

Este prezentă în fiecare dintre noi...O latură întunecată care rareori iese la iveală. Regina Întunericului dinăuntrul nostru este la fel ca noi, dar pare să aibă ceva în plus. Își asumă mai multe riscuri și își creează singură regulile. Este puțin mai rebelă, mai vicleană. Spune și face lucruri pe care și nouă ne-ar plăcea, poate, uneori să le facem. Este puternică, frumoasă și senină. Aura ei are acel ceva diferit. E ca și cum aparține unei alte lumi.

Acum poți lăsa Regina Întunericului din interiorul tău să strălucească.

Miss Sporty Studio Dark Lasher este o nouă mascara menită să înfăptuiască întocmai asta. Un altfel de negru, mai întunecat ca cele mai îndepărtate colțuri ale universului. Un negru mai pronunțat, mai evident și mai șocant decât am văzut până acum. Bagheta-aplicator are un efect unic asupra genelor, încât ai crede că posedă o doză de magie. Cine ar fi crezut că o mascara poate aduce la suprafață o cu totul altă latură a personalității tale?

Fetelor, acum e timpul. S-a terminat cu Miss Nice.

Respiră adânc și dezvăluie-ți latura întunecată cu Miss Sporty Studio Dark Lasher Mascara. Volum, definiție, negru intens. Bagheta-aplicator are câteva puteri impresionante. De fapt, dacă ajunge în mâinile nepotrivite, ar putea fi chiar periculoasă...
3D...această mascara îți va trimite genele într-o nouă dimensiune datorită noii perii 3D. Cu până la de 10 ori mai mult volum ce pare...din altă lume.

Definire dramatică a genelor...Genele sunt definite instant și separate fir cu fir. Exact ca o adevărată Regină a Întunericului, acest look este atât de puternic încât poți controla pe oricine dorești!
Negru hipnotizant...Acest negru este atât de intens încât pare desprins dintr-o galaxie îndepărtată.

Are acel ceva care îl face să pară din altă lume. Odată ce îl vezi, e greu să îl uiți. Magia face minuni...O singură aplicare și BANG! Dintr-o dată parcă ai mai multe gene ca înainte! Curbare imediată...Genele sunt curbate cu până la 91% comparativ cu genele fără mascara. Chiar par să ajungă la stele!

Viața nu trebuie să fie mereu întunecată și dramatică. Pentru acele momente când te simți mai mult ca o „Prințesă Cosmică” decât ca o Regină a Întunericului...există și o altă cale.

Studio Lash 3D Volumythic îți oferă gene de poveste - volum intens deprins din lumi fantastice. Miss Sporty STUDIO LASH Dark Lasher Mascara. Alătură-te lumii întunecate! Preţ de vânzare recomandat: 14,50 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod