Lacul de unghii LASTING COLOUR de la MISS SPORTY: e tot ce ai nevoie!

Anulează-ţi programarea la salon, aceste sticluţe magice sunt tot ce ai nevoie de acum încolo. Cine are nevoie de geluri când noile lacuri de unghii Lasting Colours de la Miss Sporty sunt atât de rezistente?

O gamă completă de culori la modă ce rezistă, rezistă şi iar rezistă! Atât de strălucitoare, luminoase, compacte şi frumoase, cu o nouă perie Maxi Brush care facilitează o aplicare cu adevărat profesionistă. E adevărat, orice culoare pe care ţi-ai dori-o, acum o poţi avea.

De la nuanţe subtile şi chic de nude până la culori puternice, de la clasicul roşu până la gri-ul inspirat de podiumurile de prezentare. Spune stop căutării! Tocmai ai găsit cel mai bun lac de unghii…

Acest nou mix oferă rezultate minunate. Având aspectul unui gel de finisare, noul lac arată şi se simte minunat, fiind deosebit de strălucitor. Nu este vorba exclusiv despre aspect, cât şi despre faptul că acest lac va rezista perfect până la 10 zile! Noua pensulă Maxi Brush din fiecare sticluţă de Lasting Colour este concepută pentru a obţine un super finisaj.
Este atât de lată  încât o singură aplicare este de ajuns pentru a acoperi întreaga unghie cu o culoare strălucitoare, lucioasă şi rezistentă.

Salonul de manichiura Miss Sporty s-a deschis! Cu un mix de culori clasice şi culori noi. Alege care este preferata ta…PREŢ RECOMANDAT: 5.95 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod