Gama Liss Unlimited de la L’Oreal Professionnel

Noutatea lunii septembrie de la L’Oreal Professionnel  este gama Liss Unlimited, destinata parului rebel, dificil de controlat.  Liss Unlimited reprezinta primul program de netezire al parului ce garanteaza un par perfect neted timp de minim 4 zile, chiar si in conditii de 80% umiditate. Cu complex Keratinoil : Pro-Keratina mentine hidratarea parului timp indelungat si intareste structura parului; Uleiul de Kukui, planta originara din Asia, bogata in Omega 3 si Omega 6, actioneaza ca o bariera protectoare impotriva umiditatii; Uleiul de Primula, planta originara din America de Nord, faciliteaza netezirea parului.

Produsele gamei sunt:  Sampon Liss Unlimited, imbogatit cu Pro-Keratina, Ulei de Kukui si Primula, purifica scalpul si confera 4 zile de netezire perfecta, chiar si in conditii de 80% umiditate.

Pret: 44,9 lei;  Masca Liss Unlimited, imbogatita cu Pro-Keratina, Ulei de Kukui si Primula, hraneste si repara fibra in profunzime, conferind 4 zile de netezire perfecta, chiar si in conditii de 80% umiditate. Pret: 59,9 lei;  Crema protectoare Liss Unlimited, imbogatita cu Pro-Keratina, Ulei de Kukui si Primula, confera 4 zile de netezire perfecta, chiar si in conditii de 80% umiditate. Cu Xyloza, pentru a proteja fibra de efectele nocive ale caldurii. Pret: 57 lei si  Serum intensificator de stralucire Liss Unlimited, imbogatit cu Pro-Keratina, Ulei de Kukui si Primula, confera stralucire de durata, controleaza si da suplete parului rebel.
Pret: 54 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod