Descoperă gamele de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss şi NIVEA Diamond Volume

Cu atâtea coafuri şi tunsori pe covorul roşu în noul sezon, te simţi inspirată să faci o schimbare de look şi ar trebui să ştii că anul 2014 este despre feminitate. Aşa că eşti încurajată să-ţi arăţi părul frumos, la adevăratul său potenţial. Fie că îţi doreşti un bob scurt sau lung, care să îţi dea un aer mai  fresh, sau o tunsoare în scări, în cazul părului lung, pentru a-ţi reîmrospăta look-ul, strălucirea de diamant este în trend!  Gama de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss oferă părului ingrijire şi strălucire de diamant şi te va ajuta să obţii coafurile dorite, fără pic de efort.

Produsele din GAMA NIVEA DIAMOND GLOSS, pentru păr uscat, tern au o formulă îmbunătăţită cu particule fine de diamant şi Keratină Lichidă şi acţionează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos.

Şampon NIVEA DIAMOND GLOSS:  Cu o textură perlată, şamponul NIVEA Diamond Gloss îngrijeşte delicat, netezind suprafaţa firului de păr pentru a intensifica efectul de strălucire.
Astfel, părul lipsit de stralucire capătă reflexii de diamant. Pentru o îngrijre completă a părului, foloseşte şi balsamul NIVEA Diamond Gloss. Intensifică efectul de strălucire şi lasă părul mătăsos, uşor de pieptănat.

NIVEA Diamond Gloss Styling Spray:  Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss conferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor şi fixare extra puternică ce durează întreaga zi. Formula cu protecţie cu Keratină pentru o senzaţie plăcută la atingere, asigură părului fixare de durată şi conferă o îngrijire activă, lăsând părul suplu, mătăsos şi uşor de pieptănat.

NIVEA Diamond Gloss Spuma pentru păr conferă fixare extra puternică pentru crearea unei coafuri care durează întreaga zi şi oferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor.

 

Preţ şampon, balsam: 13.40 lei fiecare

Preţ Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod