Cum poti avea grija de tenul tau in doar 30 de minute!

Din cauza caldurii in exces si a transpiratiei, tenul tau poate avea de suferit. Porii devin congestionati, iar pielea poate secreta sebum in exces. Totodata, poluarea, toxinele si razele ultraviolete incarca tenul, in timp ce factorii intrinseci, precum reducerea colagenului odata cu trecerea timpului si deshidratarea, isi pun amprenta asupra pielii.

Atat factorii externi, cat si cei interni grabesc producerea de radicali liberi in corp, impiedicand celulele pielii sa functioneze la parametric normali.

Rezultatul? Ten tern, cu acnee sau imbatranit prematur.
Daca vrei sa ai grija de pielea ta in doar 30 de minute, iti recomandam sa incerci tratamentul HydraFacial care face minuni pentru ten. Acest tratament foloseste super-serumuri bogate in antioxidanti, peptide si acid hialuronic.

Antioxidantii asigura buna functionare a celulelor pielii, in timp ce peptidele stimuleaza productia de colagen si de elastina. Astfel, se reduc semnele imbatranirii premature si, de asemenea, sunt stimulate antioxidantii ce se gasesc in mod natural in corp.

Acidul hialuronic este produs de catre corp si ofera pielii volum si elasticitate. Cand organismul nu dispune de suficien acid hialuronic, pielea are de suferit – devine flasca si apar cu usurinta ridurile din jurul ochilor si gurii. HydraFacial foloseste acid hialuronic cu masa moleculara mica si hidrateaza in profunzime pielea, redandu-I volumul si stralucirea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod