COLECȚIA DE IARNĂ GUERLAIN

O apăsare grațioasă a parei roz eliberează o pudră pulbere atomizată, o cascadă jucăușă de parfum luminos La Petite Robe Noire, o urmă perceptibilă de cireașă neagră, migdală, trandafir de Bulgaria, licorice și ceai negru afumat, peste splendida bază Guerlinade. Pudra delicios de fină îmbracă pielea și părul într-un halou sclipitor roz iridiscent. Wow! Într-o clipă, pielea și părul sunt nemaipomenit de parfumate și sclipitoare, strălucind de feminitate. Întruchiparea șicului Parizian!
O apăsare grațioasă a parei roz eliberează o pudră pulbere atomizată, o cascadă jucăușă de parfum luminos  La Petite Robe Noire, o urmă perceptibilă de cireașă neagră, migdală, trandafir de Bulgaria, licorice și ceai negru afumat, peste splendida bază Guerlinade.  Pudra delicios de fină îmbracă pielea și părul într-un halou sclipitor roz iridiscent.  Wow! Într-o clipă, pielea și părul sunt nemaipomenit de parfumate și sclipitoare, strălucind de feminitate.  Întruchiparea șicului Parizian!

E ușor să fii în centrul atenției  cu aceste ediții limitate ale Rouge G și Rouge Automatique.   S-au reinventat pentru cea mai festivă noapte a anului, având un ambalaj luxos negru lăcuit cu o picătură de roz neon sau portocaliu neon.  Alege între rozul saturat al Rouge G sau nuanța irizată purpurie a Rouge Automatique.

Primele pudre create special pentru sezonul rece! Nuanțe alese pentru a reda prospețimea tenului și pentru a elimina complet aspectul tern.
Pudra compactă și perlele Météorites  sunt vedetele sezonului. Oricum ai avea tenul, nu are cum să nu arate perfect odată ce ai aplicat pudrele Météorites. Având un echilibru perfect între luminozitate și matifiere, pielea arată ca după un tratament cosmetic de întinerire și nu ai cum să nu observi diferența. Bronzanta Terracotta este prima pudră ce adaptează perfect bronzul luminii din sezonul rece. Fiecare pudră are un ambalaj specific acestei colecții, cu însemnele «68», adresa Casei Guerlain de pe Champs-Élysées.

Accesoriul vedetă pentru ochi și aliatul petrecerilor festive, paleta de colecție este o trusă completă de machiaj al ochilor pentru seară sau ocazii speciale.  Doua farduri mate, gri și negru, care se pot folosi umede sau uscate pentru definirea contururilor și pentru a sublinia perfect ochii.
Alte atru farduri catifelate sau metalice, pentru colorarea pleoapelor după dorință, în arămiu, bej, alb și chiar roz fierbinte.  Folosite singure sau combinate între ele, umezite sau nu, ele oferă orice efect posibil pentru un machiaj liber și luminos, acompaniindu-vă perfect ținuta și reinventându-vă continuu.

LACUL DE UNGHII, cu textura sa lucioasă şi rezistenţa mare, va fi culoarea vedetă a iernii,  în nuanţa Sulfurous 861.  Acest lac este "noul negru", fiind de neegalat atât în reflexii enigmatice cât şi în intensitatea particulelor violet.  TOP COAT ULTRA VIOLET, pentru un aspect de unghie falsă! 1 strat de Top Coat, 3 opţiuni de aplicare.   Un strat aplicat pe unghia liberă scoate în evidenţă rozul sănătos al pielii şi albul unghiei.  Întins peste lacul de unghii, el dă formă unghiilor și le face să arate perfect netede și strălucitoare.
Adevărata magie își face loc în cluburile de noapte, sub lumina neagră! Este revelația de la mijlocul petrecerii! Pigmenții reacționează la lumină și unghiile devin fluorescente.
Mâinile voastre atrag toate privirile şi nu veţi trece niciodată neremarcate. Sub luminile festive stratul de Top Coat devine fluorescent prin reacţia de activare uniformă a pigmenţilor
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod