Un nou film dedicat celui mai dur sport „Creed II”: ce îl face special


Cât priveşte regia, „Creed II” este cea de-a patra colaborare a lui Steven Caple Jr. cu Sylvester Stallone. Regizorul a studiat o mulţime de meciuri de box pentru a intra în atmosfera acestui sport şi s-a înscris şi la cursuri de box.

În timpul filmărilor, regizorul a împlinit vârsta de 30 de ani, iar echipa de producţie l-a surprins cu o petrecere surpriză.

Detalii picante „Creed II”

Dieta zilnică a lui Florian Munteanu a constat în două porţii de pui şi orez negru, iar singura dată când a trişat a mâncat pizza.

Costumele din film fac trimitere la seria originală „Rocky”, printre ele regăsindu-se celebra jachetă de piele a lui Rocky.



Cele mai multe filmări au avut loc în Philadelphia, Pennsylvania, casa francizei Rocky. Alte locaţii de filmare au inclus Los Angeles, Las Vegas, Moscova şi Ucraina.

Pentru a filma anumite scene de box între tatăl Ivan Drago şi fiul său Viktor a fost nevoie de zăpadă, pe care au reuşit să o prindă devansând filmările programate pentru aprilie cu o lună.

Una dintre cele mai fierbinţi scene a fost filmată într-un loc numit Death Valley în deşertul oraşului Deming, în New Mexico, unde temperaturile ajungeau chiar şi la 65 de grade Celsius.
Ca un contrapunct, cel mai tare moment filmat aici include cascadorii cu munţi de gheaţă.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod