Trupa Amadeus a cântat în show-ul lui Richard Clayderman

Artistele din trupa Amadeus au susținut aseară un recital cu totul special în cadrul show-ului ținut de vestitul pianist, Richard Clayderman, la București. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au deschis spectacolul și au interpretat, în fața a 4000 de spectatori, cinci piese emoționante: November Rain, tributul adus legendarei trupe Guns n Roses, coloana sonoră a filmului Mission Impossible, propriile compoziții Unstoppable și Earth Song, iar, la final, partitura Furtuna de Vivaldi.

Amadeus a cântat live alături de Bucharest Symphony Orchestra dirijată de compozitorul și producătorul Xenti Runceanu. Publicul a apreciat din plin recitalul live al celor patru artiste, la final recompensându-le cu minute în șir de aplauze. Renumitul painist și compozitor francez a urmărit concertul româncelor din culise și a ținut să urce pe scenă pentru a le felicita în fața audienței. Clayderman le-a oferit buchete de flori, inclusiv în cinstea zilei de 8 martie, și le-a rechemat ulterior pe scenă pentru un nou rând de aplauze și aprecieri.

Cele patru artiste au impresionat publicul inclusiv prin vestimentațiile lor speciale. Au purtat rochii elegante Elena Perseil, iar apoi ținute negre, cu accente gotice, create de Daniel Dobre. Concertul susținut în cadrul evenimentului Richard Claydermam continuă seria de recitaluri speciale pe care cele patru românce o suțin în țară și peste hotare. Lunile trecute, Amadeus a cântat la Opera din Barcelona, în cadrul show-ului Dior din Monte Carlo, în Dublin, urmând ca luna aceasta să susțină concerte în Dubai.



Crediti Foto: Marooni

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod