Târg de nunți în acest weekend la Romexpo!

În perioada 3-5 martie va avea loc în cupola Romexpo o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei, deschis zilnic de la 10.00 la 19.00 și duminica până în ora 17.00. Evenimentul adună aproape 300 de expozanți cu rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase, decoruri și locații de nuntă. La fiecare ediție vin miri din toată țara, pentru a-și cumpăra tot ce au nevoie pentru nunta lor. Biletele se pot cumpăra chiar de la intrarea în Cupola Romexpo.


La această ediție, organizatorii oferă primilor vizitatori, ajunși la ora 10.00 la Romexpo, șansa de a câștiga un inel cu diamante în valoare de 6000 de lei în cadrul concursului „Câștigă un inel cu diamante Traser Gold”. Un alt eveniment pregătit de organizatori este o prezentare de modă unde copiii vedetelor își vor etala calitățile de model.

Târgul Ghidul Miresei ajuns la cea de-a 20-a ediție și a avut de-a lungul anilor un record de peste 26.000 de vizitatori la o suprafață de expunere de aproximativ 10.000 mp cu sute de firme din domeniu.
„În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat. Ne dorim să aniversam alaturi de voi cea de a 20-a ediție a Târgului Ghidul Miresei, din 3-5 martie 2017, Romexpo București și să construim împreună, cu profesionalism și dedicare, drumul către nunta voastră”, susțin organizatorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod