Ștefan cel Mare și Colombina fac spectacol vineri pe scena Românii au talent!

Nu se poate epic fără Ștefan cel Mare! Ultimele audiții Românii au talent aduc primele emoții pentru semifinale. Cine sunt eroii care vor lupta LIVE începând de săptămâna viitoare? Vom afla vinerea aceasta, de la 20:30, când ne vom bucura de momente senzaționale aduse pe scenă de concurenți pregătiți să uimească întreaga lume și vom afla decizia finală a celor patru jurați.
După 47 de ani de serviciu, Ștefan cel Mare își sărbătorește pensionarea! Scapă de prietenii de șpriț, după care se retrage în sala tronului, unde cugetă cu voce tare. Plin de patos și... gâdilat de adrenalină, Ștefan cel Mare va urca vinerea aceasta pe scena talentului și va reuși să șocheze jurații, demonstrând că marele lui talent depășește cu mult faptul că a fost domnitor al Moldovei. Va fi un moment surprinzător, care îi va lăsa pe Andi, Mihaela, Andra și Florin fără cuvinte și va smulge ropote de aplauze din sală, deoarece nimeni nu se va aștepta la momentul pregătit de Ștefan.

Va fi o seară încărcată de istorie la Românii au talent! Dacă în sezonul șase al celui mai tare show de divertisment a participat având numele Coco Chanel, anul acesta concurenta a decis să facă o schimbare, pentru a face revenirea și mai spectaculoasă.
Așa că se va prezenta sub denumirea de Colombina și va reuși să-l cucerească pe Florin, care îi va spune: ”Doamnă, am avut o revelație, Doamne Dumnezeule! Aveți ceva din aurora boreală spre dimineață. Singura mea temere cu dumneavoastră, la oricare dintre Poli, e că ăia au o noapte cam lungă. Șase luni de zile nu știu dacă mă ține săniuța. Incredibil!”. Mihaela va sesiza cu ușurință și o chimie extraordinară între Florin și Colombina. Concurenta, profund impresionată de jurat și de cuvintele lui frumoase, va simți că vrea să plece imediat cu el la Polul Nord.

Cea de-a zecea ediție a sezonului #7epic Românii au talent ne va bucura cu momente fabuloase, pline de adrenalină, umor, pasiune, emoție și energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod