Sezonul 7 al serialului Hawaii 5.0 are premiera luni, 11 septembrie, la DIVA

Răsturnări de situație, criminali periculoși, probleme personale și multe surprize ne așteaptă în noul sezon, cel cu numărul 7, al serialului Hawaii 5.0, care are premiera la DIVA cu două episoade difuzate luni, 11 septembrie, de la ora 21:00.
În debutul sezonului 7, când corpurile a doi criminali în serie sunt găsite pe insulă, cu piese de şah în gură, Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) şi echipa pornesc în căutarea vinovatului, iar temerile legate de siguranţa turiştilor din Hawaii cresc.

În continuare, întoarcerea lui Catherine (Michelle Borth) se dovedește a fi un moment critic pentru Steve, în timp ce Chin (Daniel Dae Kim) se luptă să păstreze custodia Sarei. Max părăsește Hawaii și pleacă în Africa, iar Danny (Scott Caan) se gândește să se retragă, în timp ce se implică în viața sentimentală a fiicei sale, Grace, cu ajutorul lui Lou.
În paralel, Adam este eliberat din închisoare, iar Jerry primește, în sfârșit, insigna de membru al echipei 5.0.În noul sezon joacă și Otis Wilson, Lou Diamond Phillips, Claire Forlani și William Forsythe. Nu pierdeți primele două episoade ale sezonului 7 din Hawaii 5.0, în premieră din 11 septembrie, ora 21:00, la DIVA! În fiecare luni, de la 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod