Șerban Copoț participă din nou la “Te cunosc de undeva”!

Șerban Copoț este vedeta celui de-al zecelea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Artistul va intra din nou în pielea altor vedete internaționale, dar și autohtone, după ce, în 2013 și 2015, a impresionat juriul și publicul cu zeci de prestații memorabile.

Este îndeajuns să ne amintim ediția în care s-a transformat în Tarkan și a cântat impecabil, în limba turcă, hitul artistului, Dudu, prestație care a stârnit o mulțime de mesaje din partea publicului, telespectatorii dorind ca acesta să câștige sezonul.

La fel de memorabile sunt și momentele când s-a transformat în PSY, Raffaella Carra, Margareta Pâslaru, Smiley, Laura Lavric, Anda Călugăreanu, Puya sau Corina Chiriac. Serban va reveni în luna septembrie în echipa “Te cunosc de undeva”, dat fiind succesul de care s-a bucurat în cele două ediții de până acum.
M-a surprins propunerea pentru că, totuşi, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine şi asta m-a bucurat”, declară el.

Toamna lui 2016 va fi extrem de agromerată pentru Șerban Copoț.

Pe lângă participarea la “Te cunosc de undeva”, artistul va prezenta un nou sezon al emisiunii “iUmor” de la Antena 1, fiind astfel parte a celor mai urmărite show-uri de televiziune din weekend în România. Pe lângă aceste două proiecte de televiziune, artistul pregătește un nou spectacol, precum și botezul celui de-al doilea copil al său, Alexandru, în vârstă de cinci luni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod