Rochia de mireasă imbrăcată de Ramona Gabor la un eveniment din Dubai, costă 9000 de lei!

Andreea Dogaru își vinde ținuta de la finalul colecției cu rochii de mireasă, pe care a prezentat-o în Dubai, în septembrie 2016. Colecția respectivă a costat-o pe frumoasa creatoare de modă, nu mai puțin de 40 000 de euro.

Designerul Andreea Dogaru și-a scos la vânzare creațiile cu care le-a luat fața șeicilor din Emiratele Arabe. Designerul a prezentat pentru prima dată rochii de mireasă în septembrie 2016, la un eveniment important de modă din Dubai. La finalul colecției a defilat Ramona Gabor, stabilita de ani buni in Dubai.

Acum, Andreea a scos la vânzare și rochia de mireasă purtată de sora Monicăi Gabor. Rochia costă 9000 de lei, fiind și cea mai scumpă din colecția amintita. ”Rochia pe care a îmbrăcat-o Ramona este accesorizată manual cu pele și are o trenă lunga de 3 metri”, spune tanara creatoare de moda, care a facut senzatie si la Bucharest Fashion Week. Rochia se găsește în incinta magazinului Cocor din Bucuresti, unde apreciatul designer a expus și alte rochii cu prețuri ce variaza între 25 de milioane și 45 de milioane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod