Premierele lunii octombrie de sub umbrela E!: Două serii în premieră și partea a doua din sezonul 12 al show-ului Keeping Up with the Kardashians

Ce dacă e toamnă și plouă? Premierele lunii octombrie de sub umbrela E! ne arată partea însorită a toamnei! Două serii în premieră și partea a doua din sezonul 12 al show-ului de succes Keeping Up with the Kardashians vin la E! luna aceasta, ca să alunge norii și să ne însenineze sfârșiturile de săptămână.
Vedetele din sport sunt în centrul atenției în octombrie la E!, pentru că un jucător de fotbal american, Travis Kelce, și staruri din lumea wrestingului apar, luna aceasta, în noile serii săptămânale.

Travis Kelce, vedetă a fotbalului american și un adevărat star din NFL (National Football League), intră în modul cel mai serios în jocul întâlnirilor sentimentale.
În noul show de la E!, Catching Kelce, care începe vineri, 14 octombrie, la 22:00, Kelce cunoaște și se întâlnește cu nu mai puțin de 50 de tinere din America, sperând să își găsească o parteneră pe termen lung. De la vedete din social media și până la manechine, fiecare dintre candidate va avea 60 de secunde să îl impresioneze pe sportiv. După aceea, Travis va trebui să reducă numărul candidatelor la 20, înainte de a le muta într-o vilă luxoasă din Los Angeles. Ajunse aici, Travis şi amicii lui decid cine rămâne în L.A. şi cine e trimisă înapoi acasă.
La finalul întânirii de grup, Travis decide cu cine va merge mai departe la întâlnirea VIP.

Seria săptămânală Total Bellas are premiera duminică, 16 octombrie, la 22:00 și scoate la iveală vieţile reale ale gemenelor Nikki şi Brie Bella de la WWE Superstars și pe ale partenerilor acestora, John Cena şi Daniel Bryan. Cele patru personalități unice și pline de viață locuiesc sub același acoperiș, așa că apar, inevitabil, situații comice și mici conflicte amuzante generate de stilul de viață exuberant al lui Brie și Daniel, de o parte, și caracterul organizat și meticulos al lui John, de cealalată parte.
Noua docu-serie aruncă o privire exclusivă în spatele scenei vieţilor dinamice ale acestora. Deşi gemenele au aceleaşi gene, nu vor împărţi niciodată aceeaşi pereche de jeans, iar traiul în comun era mai uşor atunci când Nikki şi Brie împărţeau doar acelaşi pântec.

Partea a doua a sezonului 12 din Keeping Up with The Kardashians are premiera la E! duminică, 30 octombrie, la 21:00. Noile episoade ne dezvăluie alte provocări din viața celei mai cunoscute familii americane, cu suișurile și coborâșurile inerente. În continuarea sezonului 12 al reality show-ului, familia Kardashian încearcă să facă față noilor începuturi.
După toate schimbările prin care au trecut în ultimele luni, membrii familiei merg mai departe, încercând să depășească cea mai tumultoasă și mai provocatoare perioadă de până acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod