Pe 1 iunie, copiii vedetelor sărbătoresc Ziua Copilului în platoul La Măruță!

Joia aceasta, sărbătorim Ziua Copilului cu o ediție specială La Măruță, de la ora 15:00! Platoul va fi luat cu asalt de copii care au mai vizitat emisiunea de-a lungul celor zece ani de la lansare, unii au venit chiar din primele luni de viață, alții au fost aniversați aici și de câțiva dintre ei s-a aflat când încă erau în stadiul de “proiect”. Pe 1 iunie, toți vor fi sărbătoriți de Cătălin Măruță, vor avea parte de foarte multe surprize, se vor juca și se vor bucura de această zi împreună cu prieteni dragi și familie.

“Pentru mine, ediția de 1 iunie este ca un cadou. Un cadou și pentru tatăl, și pentru copilul din mine. Este extraordinar să primesc în platou copiii prietenilor din showbiz, copii care au crescut odată cu emisiunea. În zece ani, unii au terminat grădinița, alții au ajuns și la facultate, în funcție de vârsta pe care o avea fiecare când am început noi. Toți își fac părinții mândri și pentru mine este o onoare și o bucurie să îi am alături într-o ediție specială de Ziua Copilului.”, a spus Cătălin Măruță.

Pe 1 iunie, de la ora 15:00, vom vedea imagini de colecție aflate de ani buni în arhiva emisiunii, ne vom aminti cum Cătălin Măruță a fost pe rând bonă și prieten pentru copiii din showbiz, ne vom bucura sincer și vom râde într-o zi specială, alături de cei mici.

Printre invitați și copiii lor se numără Andreea Antonescu, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie, Petre Roman sau Willmark.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod