Paul Damixie, un nou super remix pentru un track din Top 10 Billboard!

După succesul extraordinar pe care l-a avut în Statele Unite cu remix-ul la hit-ul lui Adele – „Hello”, Paul Damixie a primit propunerea din partea trupei americane Fitz and the Tantrums să vină cu o abordare fresh pentru hit-ul lor din această vară – „HandClap”. Astfel, Dj-ul și producătorul român a realizat un nou super remix pentru o piesă din Top 10 Billboard.

Remix-ul a fost o provocare pentru Paul Damixie. L-a determinat în mod clar să iasă din zona lui de confort și să meargă în direcția unui remix mult mai trap, care sună excelent.
Remix-ul Dj-ului român a fost lansat oficial pe canalul de YouTube al trupei Fitz and the Tantrums și face parte dintr-un EP disponibil în toate magazinele digitale.

"HandClap" este primul single de pe cel mai recent album al trupei din Los Angeles, intitulat ”Fitz and the Tantrums”. Piesa a ajuns în Top 10 Billboard la categoriile Alternative Songs și Hot Rock Songs și a atras peste un milion de plays pe Spotify în prima săptămână de la lansare.

Paul Damixie este producător, remixer și DJ al proiectului HaHaHa Production, Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri.
El a reușit să transforme hit-ul „Hello” într-un adevărat imn house, care a devenit cunoscut în întreaga lume.

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami.

EP-ul poate fi descărcat din iTunes:  https://itunes.apple.com/us/album/handclap-remixes-pt.-1-ep/id1136784804 si ascultat aici: https://youtu.be/HedMxjTqZTE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod