Patricia de la Amadeus, 3 zile și 3 nopți de petrecere!

Patricia Cimpoiașu, artista din trupa Amadeus, a împlinit 27 de ani și a ales să își serbeze ziua de naștere într-o mod cu totul inedit. A renunțat să se distreze în club, așa cum ar proceda cei de vârsta ei, și a ales să marcheze aniversarea printr-o petrecere dată în casa bunicilor din Plavățu, situată pe versantul unui sat din județul Buzău. Acolo, în grădină, sub un foișor de lemn, Patricia a petrecut alături de rude și prieteni, distracția durand nu o seară, ci trei zile.

Cei 22 de invitați au fost cazați în casele bunicilor ei, gospodării vechi de peste 100 de ani, care au fost recondiționate păstrând toate elementele tradiționale autentice.

Este o gospodărie mare, unde avem grădină cu zarzavat, livadă cu pomi fructiferi, un lac și multe viețuitoare: găini, curci, bibilici, cai, măgari, ponei, pești, câini și pisici. Am fost înainte cu 2 săptămâni pentru a pregăti casa, am amenajat curtea și am construit câteva foisoare și căsute din lemn. Am văruit, am construit un bar din lemn, am cumpărat saltele în plus pentru paturi, am adunat fânul, am strâns lemne pentru focul de tabără, am ornat scena. Mama mi-a pregătit două torturi și multe preparate pentru masă. Așa avem noi obiceiul.

Nu cumpărăm din comerț, totul e pregătit de mama mea. Am petrecut trei zile. Pentru că am lipsit atât de mult de acasă, mi-am luat cu mine și motanii, papagalul vorbitor și câinii”, povestește Patricia.

Timp de trei zile, Patricia și invitații săi au făcut drumeții și s-au bucurat de frumusețile naturii.
În prima seară fetele au purtat ii. Mi-am dorit să ne bucurăm din plin de loc și de tradiție. Un prieten de-al meu, care este și DJ, a pus muzică, am dansat în aer liber, am aprins făclii pe marginea lacului, lampioane și lumânări de jur-împrejur.

A doua și a treia zi am făcut drumeții. Un prieten de-al meu, care este alipinist, cunoaște zona foarte bine și ne-a cățărat pe stânci de unde puteam admira toata frumusețea satului și a imprejurimilor. În ultima zi am coborat prin sat, dar nu pe drum ci pe albia râului Sărățel”, adaugă artista din trupa Amadeus.

Patricia a fost răsfățată de invitati cu multe cadouri potrivite pentru pasiunile sale: un curs integral de Kite Surfing, brățări și bijuterii, cărți, echipament de Snowboarding, cosmetice și chiar un voucher pentru un salt cu parașuta.

Alături de colegele ei din trupa Amadeus, Patricia Cimpoiașu are o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Săptămâna aceasta vor cânta în Italia, invitate la un mare festival de muzică. Apoi, vor reveni în țară pentru a cânta la o serie de nunți eleganate pentru care au pregătit un program special. Tot în luna septembrie, trupa Amadeus va lansa trei piese și videoclipuri noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod