Oana Tache a lansat MEDIALIKE – cursul interactiv de media coaching pentru Generația Y!

Cât stau tinerii pe internet și pe ce site-uri intră? Ce înseamnă personal branding și cum îl poți folosi în avantajul tău? Oana Tache, VJ MTV, are răspunsul la aceste întrebări! Cu ocazia Săptămânii Altfel, Oana a lansat MEDIALIKE, un curs interactiv și educativ de media coaching, care abordează problema educației copiilor, adolescenților și tinerilor care vor să înțeleagă și să se dezvolte ca viitori oameni ai industriei mass media și social media din România.

Am dezvoltat conceptul acestui atelier la inițiativa lui Marius Moga, care m-a invitat anul trecut în DeMoga Summer Camp pentru a le vorbi copiilor care vor să facă parte din următoarea generație de artiști și oameni de media din România.

Acum suntem gata de o noua tabără, iar MEDIALIKE va fi platforma interactivă și educativă prin care tinerii vor înțelege ce înseamnă Star System în România, dar și avantajele și dezavantajele  pe care le pot aduce informațiile pe care le postează în fiecare zi pe rețelele sociale”, a declarat Oana Tache.

Cursul MEDIALIKE are ca centru de interes personal branding-ul și conține mai multe panel-uri destinate tinerilor care-și doresc să activeze în zona de televiziune, radio, publicitate și social media.

Atelierul se adresează tinerilor nativi digitali, dar și părinților și profesorilor, care pot găsi pe pagina de Facebook a cursului informațiile utile în ceea ce privește psihologia generației Y și fenomenul de consum în social media al adolescenților.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod