Mirela Popa (ex-Stelea), vedeta si in Dubai. I-a cucerit pe straini cu zambetul ei!

Mirela Popa (ex-Stelea) face primii pasi spre a deveni celebra si in Dubai. Vedeta din Romania s-a stabilit in Emiratele Arabe Unite anul trecut, unde lucreaza ca brand manager intr-o companie farmaceutica internationala. Dupa ce directorii companiei au descoperit campaniile de moda pe care aceasta le-a derulat in Romania si peste hotare, Mirela a primit propunerea sa fie si imaginea in Emiratele Arabe Unite a brandului de lux elvetian de ingrijire orala Swiss Smile. Astfel se face ca designerul roman a semnat contractul de colaborare si a realizat deja o sedinta foto spectaculoasa ce va fi expusa anul viitor in Dubai.
“Lucrez de ceva timp ca manager de dezvoltare al brandului elvetian Swiss Smile. Am inaugurat primul magazin de retail din Emirate, situat intr-un cunoscut mall din Dubai. De cateva luni cautam un model pentru a deveni imaginea brandului in 2017. Directorii companiei au descoperit insa sedintele foto pe care le-am realizat in Romania sau pentru Tresor Noir in Gran Canaria, si mi-au propus sa fiu eu imaginea Swiss Smile in Emirate”, declara Mirela Popa.

Pentru aceasta sedinta foto, Mirela a preferat sa lucreze cu echipa ei din Romania, cea alaturi de care a derulat campaniile sale de succes de pana acum. Fotograf a fost Corina Olaru, make-up artist Alina Brailescu, iar conceptul si implementarea sedintei foto sunt semnate ADPM PR, prima agentie de Celebrity PR din Romania.

“Am adaptat conceptul sedintei foto pentru a respecta identitatea brandului dar si stilul si gusturile pietei din Emirate.
Sedinta foto a durat doua zile. Fiecare cadru a necesitat un machiaj elaborat. Am folosit foita de aur aplicata pe ten si in par, atunci cand am pozat alaturi de tuburile cu pasta de dinti ce are in compozitie aur. La fel, cristalele stralucitoare pentru a promova pasta de dinti cu particule de diamant. Am avut flori in par si plante aplicate pe ten pentru pasta de dinti herbal. Am realizat chiar si o constructie cu tuburile si periutele de dinti din gama Gold, ca o aura stralucitoare. Acest vizual le-a placut foarte tare managerilor si va fi pe panourile stradale Swiss Smile anul viitor”, declara Mirela Stelea.

Mirela Popa a absolvit masterul in Olanda, la Maastricht, si, in Dubai, lucreaza in prezent ca brand manager intr-o companie farmaceutica internationala, care detine si Swiss Smile, o gama de ingrijire orala exclusivista, considerata cea mai buna din lume datorita inovatiilor tehnologice.Spre exemplu, pasta de dinti cu extract de diamant iti albeste dintii cu pana la 6 nuante in doar 45 de zile, iar pasta de dinti ce contine aur vindeca gingiile inflamate si protejeaza dintii impotriva cariilor.
Fiecare pasta de dinti trebuie utilizata impreuna cu periuta de dinti ultra soft Swiss Smile, ce contine in jurul 5500 de peri din nailon, in comparatie cu 500 sau700 de peri din plastic, cati exista intr-o periuta de dinti obisnuita.

“Nu exista in lume produse de ingrijire a dintilor mai bune decat cele elvetiene de la Swiss Smile. Sunt mai scumpe decat tot ce exista pe piata, insa, daca vrei ceva care sa aiba efect si sa nu contina chimicale, atunci merita sa dai 70 de euro pe o pasta de dinti si 20 de euro pe o periuta.  Au, mai nou, un produs minune, lansat recent, un fel de balsam pentru dinti. Il aplici pe suprafata dintelui, iar pelicula protectoare are efect impotriva petelor de cafea sau de ciocolata. Il pui dimineata, iar dintii raman nepatati toata ziua, chiar daca mananci sau bei vin rosu”, explica Mirela Popa.

In paralel cu job-ul de brand manager, Mirela este in continuare designer vestimentar.
Si-a amenajat un atelier in Dubai si creaza rochii elegante ce sunt expuse in buticuri exclusiviste din Emirate.Mirela Popa (ex-Stelea), a devenit cunoscuta in Romania, in urma cu cinci ani, cand a lansat prima colectie vestimentara Cruise sub brandul Mirela Stelea. A lansat apoi 10 colectii de succes, prin sedinte foto in locatii exclusiviste (pe iaht, in avion privat, in muzee, in showroom de masini de epoca, pe vase de croaziera), a fost premiata pentru succesul ei in industria modei si a aparut pe copertele mai multor reviste ca si femeie de afaceri de succes. Anul trecut, Mirela s-a mutat in Dubai pentru a-si extinde activitatea ca designer vestimentar in Emirate si lucreaza acolo si ca brand manager intr-o companie farmaceutica internationala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod