Mega petrecerea data de Azis, se muta in Clubul La Mia Musica

Mega petrecerea pe care Azis, unul dintre cei mai populari si controversati cantareti din Balcani o va sustine la Bucuresti in seara de Mos Nicolae, pe 6 decembrie, se muta in clubul La Mia Musica.
Un mix de pop-folk bulgaresc modern, muzica tiganeasca, dar si influente indiene, turcesti si arabe da nota specifica muzicii care l-a facut celebru pe Azis.

Iar daca pentru cei mai multi popularitatea uriasa de care se bucura artistul din Balcani este un fapt uimitor, Azis recunoaste ca el a stiut intotdeauna la ce sa se astepte.

Daca as spune ca succesul meu m-a luat prin surprindere as minti” marturiseste Azis. „Cand aveam opt ani si invatatoarea m-a intrebat ce vreau sa ma fac cand voi fi mare, i-am raspuns Voi fi un star” dezvaluie Azis.

Controversat datorita extravagantelor sale aparitii pe scena, Azis a reusit sa devina popular in lumea intreaga datorita mix-ului inedit pe care-l reprezinta muzica sa si modului in care o pune-n scena. Cat despre orientarea sa homosexuala si faptul ca pe scena sau in videoclipurile sale nu a ascuns niciodata faptul ca prefera barbatii, cantaretul ofera urmatoarea explicatie: „Poate ca motivul pentru care ma aflu pe aceasta planeta este de a-i ajuta pe oameni sa nu se teama sa fie diferiti, sa nu se ascunda si sa mearga cu capul sus” mai spune artistul.

Pe 6 decembrie, in clubul La Mia Musica, publicul romanesc iubitor al acestui gen de muzica il poate vedea si asculta live in premiera la noi in tara pe Azis. Biletele pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro, http://www.eventim.ro/ro/, de la Libraria Eminescu si de la Clubul La Mia Musica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod