Maestrul Gigi Căciuleanu prezintă o coregrafie fascinantă în finala epică Românii au talent!

Dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu este invitat special în marea finală epică Românii au talent!
De-a lungul timpului, maestrul Gigi Căciuleanu a uimit o lume întreagă cu talentul lui incredibil, izvorât dintr-o creativitate și putere de muncă fără margini, și ne-a făcut inimile să bată mai rapid cu fiecare apariție pe marile scene ale lumii. Vinerea aceasta, artistul le va aduce românilor un moment special și le va prezenta o coregrafie extraordinară, cu o poveste impresionantă, plină de trăiri și mișcări fascinante.

”Cu multă bucurie am primit invitația producătorilor emisiunii Românii au talent de a apărea în finala show-ului și cu și mai multă bucurie am acceptat-o.
Ocazia de a dansa reprezintă, de fiecare dată pentru mine, o sursă de fericire. Iar atunci când mișcările mele, atât ale corpului, cât și cele ale sufletului, au posibilitatea să se adreseze unui public numeros și de calitate, emoția mea este cu atât mai mare. De abia aștept!”, a spus Gigi Căciuleanu despre momentul pe care-l va prezenta vinerea aceasta în finala epică Românii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un spectacol formidabil, de momente extraordinare prezentate de cei 11 finaliști, o luptă aprigă pentru premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat roman, foarte multă energie și susținători de seamă, în marea finală a sezonului #7epic Românii au talent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod