Larisa de la “Bravo, ai stil” a devenit model pentru un brand vestimentar faimos in Romania

Larisa Udila, una din cele patru finaliste ale concursului-fenomen “Bravo, ai stil” are deja prima colaborare cu un brand vestimentar faimos in Romania.
Frumoasa bruneta apare in cea mai recenta campanie STYLAND, brandul romanesc lansat in primavara acestui an, specializat in sacouri si costume de dama.

Larisa poate fi admirata intr-o sedinta foto purtand un superb tuxedo rosu aprins, bluza de matase si pantaloni in aceeasi nuanta.

Apoi, intr-un alt cadru, Larisa devine misterioasa intr-un tuxedo verde-smarald, cu rever din matase neagra, completat de pantaloni in aceeasi nuanta si o bluza fina, neagra, din matase naturala.

Piesele vestimentare pe care Larisa le poarta in cea mai noua sedinta foto STYLAND sunt recomandarea brandului ca si outfitul elegante pentru Revelion.

In doar 8 luni de cand a fost lansat, STYLAND a devenit brandul preferat inclusive al vedetelor din Romania.
Delia, Andra, Ana Ularu, Andreea Berecleanu, Elena Gheorghe, Carmen Negoita, Ana Morodan, Alice Peneaca, Geanina Ilies, Mirela Vaida, Adelina Pestritu, Anna Lesko, Anca Lungu, Simona Patruleasa sunt doar cateva dintre starurile ce aleg sa imbrace tinutele STYLAND la receptii, dinee, intalniri de business sau evenimente mondene.

STYLAND a lansat piese versatile, usor de combinate si atemporale. Sunt colectii dedicate femeilor care vor sa arate mereu impecabil, ce contin sacouri captusite integral cu matase, camasi, bluze, rochii simple, pantaloni, piese confectionate din materiale premium produse in Italia si Marea Britanie, respectand un croi impecabil, gandite sa iti completeze imaginea si sa iti defineasca stilul.

Colectiile sunt disponibile pe www.styland.ro si in showroom-ul din Bucuresti, pe baza programarii prealabile, urmand sa aiba parte de consiliere si o reala experienta de brand

STYLAND aduce eleganta atemporala.
Abordand un look monocromatic, simplitate si minimalism, STYLAND este brandul in care femeia isi regaseste eleganta si increderea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod