„Îmi caut bărbatul", cea mai nouă piesă semnată Jazzy Jo

Emoție, sensibilitate, sinceritate și pasiune. Sunt cuvintele care descriu perfect „Îmi caut bărbatul", cea mai nouă piesă semnată Jazzy Jo, o prezență aparte pe piața muzicală din România.

„<<Îmi caut bărbatul>> este cea mai sinceră și directă piesă a mea, despre iubirea vieții mele, a trezirii mele la realitate și acceptarea dorințelor negate atâta vreme. Este un manifest pentru abandonarea totală în emoțiile pe care le trăim și bucuria cu care ar trebui să experimentăm ce ne oferă Providența. Cea mai mare avere a omului este timpul. Așa că să oferim sufletului timpul necesar să trăiască, să lăsăm așteptările și să ne bucurăm de călătorie", a spus Jazzy Jo.

Piesa este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music. Linia melodică le aparține lui Șerban Cazan, Vlad Popescu și Jazzy Jo, iar versurile sunt scrise de Jazzy Jo și Theea Miculescu.

„Îmi caut bărbatul" este piesa principală de pe coloana sonoră a celui mai de succes film românesc din 2016 - #sefie69, regizat de Cristina Iacob. Cristina este cea care semnează scenariul şi regia pentru videoclipul celui mai recent single Jazzy Jo.



Jazzy Jo este un artist care reinventează muzica pop, aducând o combinație unică de influențe jazz, swing, R'n'B sau funk. Sufletul ei este muzica, iar toată viața îi este legată, într-o formă sau alta, de muzică. A acumulat experiență și în alte domenii, dar la fiecare răscruce de drumuri, a ales, fără să-și dea seama, aceeași direcție. Are o voce senzuală, care ne face să vibrăm de fiecare dată când o ascultăm, și o atitudine îndrăzneață.

Alături de echipa HaHaHa Production, în 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat în cap", o colaborare cu Dorian. Acesta a fost urmat de single-urile „A night in Bucharest", o piesă jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii româneşti din ultimii ani, „Cuba", „Taci un pic", o colaborare de succes cu Cabron, „Maea" și "Amor, Amor".

Pentru a vedea videoclipul piesei „Îmi caut bărbatul", click aici: https://youtu.be/X4PyIlawcTo


Credite artwork: Alina Daniela Nicu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod