Horia Brenciu în exclusivitate la DigiFM: "Soția mă pune cu botul pe labe!"

Horia Brenciu a vorbit liber în direct la Prima Ediție, matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea. Provocat de cei doi realizatori, artistul a intrat în jocul matinalilor și a răspuns fără nicio ezitare întrebărilor acestora. Horia a fost nevoit, astfel, să admită când a enervat-o ultima dată pe soția sa, Alice. Glumeț, ca întotdeauna. “Eu nu mi-am enervat niciodată soția. E greu să găsesti o femeie care să fie bună la toate: care să îți facă de mâncare, să te ingrijească, să fie un designer vestimentar bun, să fie un designer de grădină bun, să fie un organizator al casei cum nu mai e altul și în același timp să găsească două cuvinte de dragoste pentru tine și care atunci când îi spui „Te iubesc” să îți raspundă „Hai, mă, lasă-mă în pace!”.

Alice este o femeie adevărată care știe să tină bărbatul, adică pe mine, în priză. De fiecare dată trebuie să fie un om care te pune cu botul pe labe. Așa face nevastă-mea cu mine.”, a declarat el sincer.

Mai mult, artistul a primit și o întrebare privind greutatea sa, și anume care este cel mai mare număr de kilograme la care a ajuns. El a răspuns, râzând, că a cantărit chiar și 125 de kilograme. Ultima întrebare și-a îndreptat întreaga atenție spre omul Horia. Mai exact, Cătălin Striblea l-a întrebat, foarte serios, pe Horia Brenciu, cine este el de fapt. “Sunt un om care vrea să se cunoască prin alți oameni, sunt omul care face totul pentru oameni și sunt absolut convins că dacă vor să te ridice sau să te coboare, tot oamenii ăstia o pot face.

Ignoranța m-a făcut în 2004 să răman fără slujbă. Pe atunci nu mai erau formate în televiziune care să îmi placă mie și nu voiam să mă întorc în televiziune. Nu voiam să stau degeaba, aveam energie și voiam să fac ceva. Atunci am hotărat să fac schimbarea la 180 de grade. Și am început să cânt".

Cantăretul a vorbit și despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o vreodată și anume, la un concert Compact, pe care îl prezenta, la Sala Palatului. “Eram pe scenă și am zis „Doamnelor si domnilor, pentru voi, formația CONTACT”. Publicul liniștit... au aplaudat 2-3. Poate nu au auzit bine.
„Doamnelor si domnilor, istoria României se împletește cu istoria muzicală. Formația CONTACT!”. Nimic. La sfârșit, a venit Teo Peter la mine și, în loc să mă bată, mi-a zis o vorbă care mi-a rămas în minte „In ciuda tuturor lucrurilor a ieșit bine!”
, și-a amintit artistul.  

La final de vizită Horia i-a invitat pe cei doi realizatori la primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, în zilele de 9 și 10 decembrie. “Ca să ajungi în decembrie la Sala Palatului trebuie să fii puțin nebun pentru că ai acolo 3 stele ale bradului de Crăciun românesc: Hruscă, Fuego și Ștefan. Dacă eu vreau să vin langă ei, trebuie să fac ceva special ca data viitoare să pot să mai vin la Sala Palatului.”, a spus Horia despre spectacolul său, după care a plecat în pasi de dans, vesel ca o zi de sărbătoare, fredonând „Happy Birthday to you!”  
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod