Gabriel Cotabita in juriu la ''Miss Moldova"

Pe 4 noiembrie, la Bacau se desfasoara Gala "Super Model''- Reginele Frumusetii, Miss Moldova 2016. Un eveniment important cu invitati de marca si artisti de renume, precum Proconsul, Anna Lesko, Ianna Novac sau Gabriel Cotabita. Prezentatorul si ''motorul'' acestui show, Sorinel Liviu, ne-a oferit mai multe detalii despre editia din acest an.

Mai sunt trei zile pana la unul dintre cele mai importante evenimente gazduite de Bacau. Ai emotii? Ce inseamna pentru tine acest moment?

Desi, am 25 de ani de experienta in spate, am emotii la fiecare spectacol. Nu pentru mine personal cat pentru toti cei care vor participa, fie ca vorbim de simpli spectatori sau artisti invitati in show. Imi doresc sa iasa totul cat mai bine, astfel, incat toata lumea sa fie multumita. Am emotii pana si pentru emotia celor de pe scena sau a celor din sala! Emotii am mereu si voi avea mereu pana cade cortina! Pentru mine acest concurs este o alta provocare, insa cu siguranta nu si ultima! Deja, eu sunt conectat si la ce urmeaza dupa aceasta gala, mai exact organizarea concertelor de Craciun, atat cele ale Filarmonicii din Botosani, cat si cele realizate de catre D.I.O.S.

Artist Resources Romania, care au o distributie senzationala, unde pe langa Dios Symphonic Pop-Rock Orchestra va participa artistul international Francesco Napoli, iar alaturi de el in concert vor fi frumoasele si talentatele Paula Seling& Ianna Novac! Cu un orchestrator senzational, Zeno Apostolache Kiss si cu un dirijor la fel de talentat, Remus Grama, vrem sa oferim un spectacol de neuitat in cadrul acestui concert de Craciun.

Alaturi de Rocsana Marcu vei fi gazda acestui show de anvergura, dar in acelasi timp esti si motorul din spatele acestui eveniment. De cat timp il pregatesti?

De aproximativ 3 luni pregatesc evenimentul. Nu sunt motorul, ci poate doar cheia de contact! Adevaratul motor a fost echipa formata din Catalin Jagite si Catalin Bejan de la Asociatia de Bacau, ei  au fost cei care s-au ocupat ca totul sa fie pus in ordine pana la data desfasurarii evenimentului.

Sunt doi profesionisti carora vreau sa le multumesc in mod special. Au fost multe piedici pentru ei, li s-a pus "frana" de catre unii sau altii, insa nu au renuntat. "Doi spartani" care au dus pana la capat ce si-au propus! De asemenea, tin sa multumesc in mod cu totul special celor care s-au implicat si au dat o mana serioasa de ajutor in realizarea acestui eveniment, oameni fara de care nu am fi reusit la fel de bine:  Claudiu Tronciu, Radu Groza, Stefan Burdea, Radu Humelnicu, partenerului meu- Robert Ady Duduc, cat si domnului director Corneliu Pricope de la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau, gazda acestui eveniment!

Cate fete s-au inscris pentru coronita?

In concurs s-au inscris 25 de participante.

Care sunt calitatile moldovencelor si cu ce se deosebesc ele de muntence, oltence sau ardelence?

Toate romancele au calitati si sunt frumoase, indiferent de zona unde provin! Orice femeie este frumoasa!

Cine face parte din juriul Miss Moldova 2016 si de ce l-ati ales pe Gabriel Cotabita presedintele juriului?

Pot spune ca anul acesta avem un juriu de elita: Gabriel Cotabita, Admiral C4C, Ianna Novac, Stefan Burdea, Dr.

Claudiu Tronciu, Radu Groza, un reprezentant MissTv- detinatorul marcilor inregistrate, Robert Ady Duduc, Radu Humelnicu, Baltag Alexandru si multi altii. Tin sa asigur pe toata lumea ca va fi o jurizare corecta, bazata strict pe profesionalism.

De ce Gabriel Cotabita?

Am atatea lucruri minunate de spus si incep prin a spune ca este prietenul meu  de peste 25 de ani , pentru ca ni l-a dat viata inapoi, pentru ca este un nume mare in muzica romaneasca, pentru vocea, stilul si personalitatea sa care sunt inconfundabile!

Pe scena vor urca nenumarati artisti. Ne poti spune in ce consta programul?

Programul este foarte frumos si  foarte incarcat!  Mai mult spectacol decat defilare, mai multi artisti ca numar decat domnisoare participante in concurs! Va invit cu drag pe 4 noiembrie la Bacau, de la ora 18, la Centrul de Afaceri si Expozitii "Mircea Cancicov", gazda evenimentului !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod