Fântâna de la Universitate are haine noi croșetate din pasiune

7UP admiră și prețuiește unicitatea fiecărei persoane care alege să-și exprime creativitatea și să investească timp și suflet în pasiuni, chiar și după un program obositor la birou. De aceea, au creat platforma #feelsgoodtobeyou - www.my7up.ro, care adună cele mai efervescente personalități și cele mai inedite pasiuni pentru a fi descoperite de cât mai mulți oameni cu potențial creativ.  Simona Taudor – urban knitter, Sinboy – ilustrator, Andi Singer - fotograf și Oana Brătilă – artist origami - sunt primii care care s-au alăturat campaniei prin pasiunile lor care aduc un plus de culoare și vibrație oriunde le-ai întâlni.


Simona a răspuns cu entuziasm provocării 7UP și și-a dus pasiunea la un alt nivel. Fântâna de la Universitate, cel mai iconic loc de întâlnire din istoria Bucureștiului, a primit haine noi și colorate, croșetate cu răbdare și pasiune de Simona. Sâmbătă, 8 aprilie, bucureștenii au avut ocazia să ajute la ”îmbrăcatul” zonei din jurul fântânii, care și-a schimbat înfățișarea temporar, spre surpriza trecătorilor. Fântâna de la Universitate își va păstra noua înfățișare până pe data de 25 aprilie.

Prin lansarea noii platforme, 7UP vrea să fie mai aproape de pasiunile oamenilor obișnuiți și să le ofere un loc unde se pot exprima.
Fie că este vorba de un vecin sau de prietenul cel mai bun, fiecare este original în felul lui, iar acum își poate face talentul mai ușor cunoscut. Îl poți propune pe www.my7up.ro, iar 7UP va avea grijă ca talentul lui să nu treacă neobservat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod