Emma Zeicescu revine din aceasta toamna la TVR

Dupa o foarte scurta pauza de pe micul ecran, Emma Zeicescu revine cu un nou proiect la TVR. Vedeta ne-a dat doate detaliile despre cea mai noua emisiune a sa "Perfect imperfect", dar si cateva repere de stil si trucuri de frumusete.

Care este primul lucru pe care il faci odata cu venirea toamnei?

Pentru mine toamna este anotimpul care aduce provocarea. Toamna nu trece niciodata neobservata. Iubesc toamna, sunt nascuta toamna, deci cred ca pe undeva ne potrivim. Ideal ar fi sa iti spun ca toamna, in primele saptamani de septembrie plec in concediu cat sa ma serbez undeva pe o plaja. Cei care ma cunoscu stiu ca iubesc marea, plaja, palmierii si viata aia de turist. Cand nu plec in concediu sigur ma asteapta ceva proiect nou, pentru ca toamna chiar imi aduce noutati in zone legate de munca sau proiecte paralele. Asa ca nu ma plang, toamna e un anotimp care merita!

Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Cand nu sunt la televizor sunt destul de relaxata vestimentar. Nu sunt genul ultrafeminin, dimpotriva. Prefer tinutele care transmit discret parfum de independenta, atitudine si chiar si un strop de masculiniate.

Nu rezonez cu trendul femeilor prea dezbracate, eu cred in mister si in femeia imbracata pe care vrei sa o descoperi, nu cea care lasa totul la vedere. Nu fac parte dintre femeile care vand "carne", eu am alta filozofie. Femeia, ce poezie superbă! Cand crezi ca ai descoperit totul, o iei de la capat!

Spune-ne 3 piese vestimentare preferate de tine

Geaca de piele pentru versatilitatea ei, pentru ca iti da senzatia ca si azi esti invingatoare. Imi place pentru ca nu se demodeaza, pentru ca nu trebuie sa fie perfecta, fiecare zgaritura poate spune o poveste…a ta.  Imi place pentru ca e fresh, e tinereasca si cred ca te scoate mereu din necaz. Pantofii sunt cea de-a doua optiune vstimentara. As putea sa am tone de pantofi de care sa nu ma plictisesc. Cu tot, fara toc, cu talpa groasa sau subtire, mai cool, mai sport sau mai clasici, pantofii ma atrag ca un magnet. De multe ori imi calculez tinuta in functie de ce pantofi am chef sa port in ziua respectiva. Camasa de blugi, asa cum iti spuneam merg pe un smart casual relaxat.

Camasa de jeans de un bleu superb e prietena mea. Imi stie dilemele, imi stie prietenii, imi imbratiseaza copilul. Iubesc camasa de jeans, e prietenoasa si nu iti face probleme, nu e prea larga sau prea stramta, e perfecta!

Care sunt trucurile care te ajuta sa treci cu bine peste o noapte nedormita?

Am avut o perioada in care si Idris se treazea mai des si aveam si niste insomnii groaznice, deci stiu ce inseamna sa nu dormi. E oribil! Si pentru ca trebuia sa arat normal, sa mai scot din pungile de sub ochi, puneam o lingurita la congelator si o tineam mai apoi sub ochi. E foarte buna pentru cearcane si pungi. Apa rece, chiar cu gheata e iarasi un truc bun dupa o seara mai complicata.

Care e partea cea mai frumoasa, dar si cea mai grea, din experienta de mamica?

Cea mai grea este cea legata de un program anume care nu mai e doar al tau, cea mai urata este frica ce te cuprinde uneori. Iti dai seama ca nu poti sa fii mereu langa el cand are nevoie de tine si te doare. Ti-e frica sa nu i se intample ceva si pur si simplu alungi gandul pentru ca o iei razna daca te duci in directia aia.
Cea mai frumoasa e dragostea sub toate formele ei. Cand el se abandoneaza in bratele mele, cand eu ma abandonez la pieptul lui mic si el ma verifica la ochi, la sprancene si la cercei. Atunci el este barbat! Relatia asta de iubire neconditionata este fabuloasa si n-as fi crezut pana cand nu s-a intamplat. C-asa e in viata…

Spune-ne o dieta care a dat roade pentru tine

De cand ma stiu sunt la cura, de cand ma stiu acum slabesc, acum ma ingras. Norocul meu a fost meseria, eu sunt o pofticioasa. Am avut tousi o iesire in décor acum vreo 9 ani. Aveam 14 kg in plus si nu, nu eram insarcinata. Am urat si m-am urat in perioada aia. Aveam senzatia ca mananc putin, dar rupeam frigiderul. Nu mai aveam cu ce sa ma imbrac si umblam cu bluze cu maneca, in plina vara. Am slabit proteic, incet, pe baza de carne slaba, oua de prepelita, ciuperci, sunca slaba.  Am revenit la sport si am incercat sa nu mai ies din regula celor 2 kg. Daca ma ingras si am atins cele 2 kg in plus, intru radical la cura. Adio paine, dulciuri si alte prostioare.

Dar nu, nu traiesc o viata de "calugarita culinara", sunt un om normal. Daca mi-e pofta, mananc!

Ce pregatesti din punct de vedere profesional in urmatoarea perioada?

Mai e foarte putin timp si vom lansa cel mai nou proiect TVR & Emma Zeicescu  - Perfect Imperfect.  E "povestea" zilnica a lucruruilor care ni se intampla, a lucrurilor care ne afecteaza si a lucrurilor pe care le vrem schimbate. Suntem foarte entuziasti, atat eu, tanara mea echipa si producatorul Septimiu Sarateanu ( ex PRO TV). Suntem entuziasti pentru ca noi chiar credem ca putem schimba ceva. Si mai stim un lucru, oamenii ne-au iubit pentru sinceritatea noastra, asa ca publicul va fi in continuare alaturi de noi, la TVR. Suntem aceeasi jurnalisti, nu ne-am schimbat! De luni pana vineri ne vom vedea la TVR, la 18.30 sau pe website-ul meu:www.perfectimperfecte.ro.

Sursa foto: Fotograv

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod