Ela Craciun si Carmen Negoita te invata cum sa iei o pauza fara sa te simti vinovata

Ela Craciun si Carmen Negoita se vor intalni sambata cu zeci de mame pentru a discuta despre cum pot scapa de sentimentul de vinovatie atunci cand decid sa isi aloce timp liber pentru propriile hobby-uri si activitati.
Cele doua bloggerite vor vorbi din propria experienta povestind despre cum poti sa cresti doi copii si sa reusesti sa iti organizezi programul astfel incat sa ai putin timp si pentru placerile personale. Il vor avea alaturi pe Andi Beldianu, coach de lifestyle, care va completa discursul cu informatii venite din partea specialistului.

„Ia o pauza fara sa te simti vinovata!” este titlul primului eveniment pe care Ela Craciun in deuleaza in cadrul campaniei „Super mame cu super puteri”. Evenimentul va avea loc sambata, 18 martie, in Auchan Titan si are ca obiectiv educarea mamelor pentru a scapa de sentimentul de vinovatie atunci cand decid sa isi ia timp liber pentru propriile hobby-uri si activitati.

"Ideea de a fi o super mama, in fiecare zi, fara sa facem lucruri extraordinare, ideea normalitatii unei femei in conditiile in care perfectiunea este un concept atat de raspandit a fost un factor emotional care a implicat toti partenerii acestei campanii.
Ne-am regasit in acest mesaj pe care vrem sa il transmitem catre cat mai multe mame si sa le ajutam sa se desprinda de falsele perceptii ale perfectiunii si sa se accepte asa cum sunt. Faptul ca Super mame cu super puteri este o campanie pentru oameni normali ne-a scos in cale oportunitati minunate si a transformat o simpla campanie intr-un scop mai mare pentru noi toti", spune Ela Craciun, initiatoarea campaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod