De Paști, Anca Pop a muls capra ca să facă brânză pentru prieteni

După ce a locuit în ultimii doi ani în Asia, Anca Pop a petrecut acum Paștele în Romania și s-a retras pentru câteva zile într-o pensiune țărănească din Caraș Severin. Aici, excentrica artista a muls caprele și a preparat brânză proaspătă dupa o rețetă tradițională.

Bunicii și tatăl meu aveau fermă când eram eu mică și am crescut având grijă de animale.  Chiar și după ce ne-am mutat în Canada părinții mei au cumpărat o fermă, au luat capre și nu s-au putut despărți de activitatea de a avea grijă de animale.
Am crescut cu lapte de capră, am învățat să le mulg și să fac brânză proaspată. Anul acesta am petrecut Paștele în România și m-am retras câteva zile într-o pensiune țărănească din Caraș Severin, acolo unde proprietarii cresc zeci de capre. Îmi place foarte mult să am grijă de animale. Le-am scos la păscut, le-am muls și am preparat brânză proaspătă
”, declară Anca Pop.

Artista este adepta stilului de viața aproape 100% raw vegan și mănâncă numai produse Bio.
Nu am mai mâncat carne de foarte mulți ani. Am renunțat până și la mâncarea procesată termic și sunt adepta stilului de viață raw vegan. Mănânc legume, fructe, semințe, ierburi, alge sau brânza pe care mi-o fac singură”, mai spune cântăreața.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.

În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării.
Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo. Anca Pop plănuiește acum revenirea în peisajul muzical cu un nou single, “Loco Poco”, urmat de lansarea primului album din carieră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod