concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 27 aprilie, ora 21:30 – Concert MIRCEA BANICIU
BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe pe 27 aprilie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe şi promite un spectacol distins, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 60 de lei, cu loc la masă, acees general
- 80 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Vineri, 28 aprilie, ora 22.30  – Concert CONEXIUNI


Vineri, pe 28 aprilie, CONEXIUNI cântă în premieră la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30.  

CONEXIUNI au revenit pe scenă în formula care le-a consacrat numele, respectiv componenţa originală din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitară, Gabi Isac - bass, Victor Lenghel - tobe.

Ca palmares, trupa a performat de-a lungul anilor alături de artişti de renume internaţional: Scorpions la Bucureşti în '93, Saxxon şi Paradise Lost la "Rock '94", Europe la Braşov, în 2005.
Grupul a obţinut de-a lungul timpului un bun feedback de audienţă, hit-urile sale rămânând în memoria a generaţii de melomani. Cu o linie cântabilă, alternant incisivă şi melancolică, cu versuri ce ajung la suflet, CONEXIUNI respiră Trecutul, inspirând Prezentul.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzică lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 50 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 40 de lei, cu loc la masă în sala

- Fără loc: 40 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Sambata, 29 aprilie, ora 22.30 – Concert acustic Claudiu Mirea


Cine nu pleacă în acest weekend din Bucureşti se pregăteşte de show! Pe 29 aprilie, de la 22.30, veţi asculta la Hard Rock Cafe piese celebre intrepretate cu multă pasiune de Claudiu Mirea şi trupa sa. Din programul serii nu vor lipsi „Adventures of a Lifetime” (Bruno Mars), „Pretty Woman” (Roy Orbison) sau Sex On Fire” (Kings Of Leon). 
Claudiu Mirea a câştigat alături de trupa Buzz concursul Megastar în 2009, a revenit în atenţia publicului prin participarea la "Vocea României" în 2011, iar în 2017 a lansat single-ul „Magnet.” 
Pentru întâlnirea cu publicul din Hard Rock Cafe solistul pregăteşte un playlist cu variante acustice ale hiturilor ce au ocupat primele poziţii în topurile din ultimele trei decenii. 

Intrarea va fi liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod