Colecţiile de primăvară `14 pentru copii de la Marks & Spencer

E (ano)timpul să sărbătorim energia copilariei!

Luminoase, vesele şi optimiste, colecţiile de primăvară '14 pentru copii de la  M & S sunt îndrăznețe şi frumoase totodată, propunând combinații practice dar pe care orice copil și le-ar dori. Modelele propuse sunt atractive atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi, combinând îmbunătățiri calitative cu inovații de design distractive și aceleași articole de bază de cea mai bună calitate cu care M&S ne-a obișnuit.

Există câte ceva pentru fiecare în aceste colecţii - de la cele mai drăgălaşe imprimeuri pastel ale modelelor "Crayola Pop" până la indigo-ul prespălat şi noul stil marinăresc al liniei ”Sea Farer” sau printurile etno în culori vibrante "Gretal".

Autograph aduce designul de lux la îndemâna oricui prin colecții pentru toate ocaziile, realizate cu maxima atentie la detalii, în timp ce ofertele noastre sunt pur şi simplu irezistibile.



Bucurați-vă de sezonul în care sărbătorim energia copilăriei!

M & S îţi aduce hainele care te fac să zâmbeşti!

HOT! în scurt timp în magazine: Printuri cu fructe

Suntem topiţi după aceste minunate printuri cu fructe care tocmai au ajuns în magazinele Marks & Spencer.

Pentru un look șic de primăvară, potriveşte aceste tricouri cu fructe delicioase la colanţi şi o pereche de espadrile sau alege o rochiţă cu un imprimeu cu fructe pentru o ţinută îndrăzneaţă şi cu adevărat tropicală

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod