Christian Sabbagh va deveni tata pentru a treia oara

Prezentatorul emisiunii „Sabbagh in actiune” va face si nunta tot anul acesta!
Anul 2017 debuteaza in forta pentru Christian Sabbagh! Pe langa faptul ca va deveni tata pentru a treia oara si lucreaza intens pentru noul sezon al emisiunii „Sabbagh in actiune”, ce va incepe in aceasta vineri, vedeta Kanal D isi va schimba si statutul civil.

Inca nu am stabilit data botezului sau cea a cununiei civile. Oricum, cununia civila o vom face pana sa se nasca copilul, pana in martie, cel tarziu. Va fi o ceremonie restransa, cu prieteni apropiati”, spune jurnalistul.

Referitor la noul sezon „Sabbagh in actiune” ce va debuta vineri, 6 ianuarie, la ora 23:00, telespectatorii vor urmari operatiuni sub acoperire la limita, povesti impresionante de viata si actiuni flagrant.

La "Sabbagh in actiune" noi nu mizam pe circ, ci incercam sa gasim solutii viabile pentru a ajuta persoane aflate in situatii limita.
Nu ne limitam doar la a prezenta o povesti, ci cautam solutii. Cu siguranta, in noul sezon telespectatorii vor putea urmari operatiuni sub acoperire, povesti impresionante si reale de viata
”, spune Christian Sabbagh.

Nu ratati premiera sezonului doi al emisiunii de investigatii, „Sabbagh in actiune”, vineri, de la ora 23:00, la Kanal D!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod