Bucurestenii, intalnire de gradul zero cu Teo Trandafir

#”Teo Show” isi schimba ora de difuzare. Luni, 29 august, incepand cu ora 15:45, la Kanal D incepe un nou sezon al emisiunii.
Zilele trecute, locuitorii Capitalei au au avut parte de o surpriza neasteptata. Fie ca se aflau in parc, la salon cosmetic, la sala de sport, in mall sau la cumparaturi, acestia au avut parte de o intalnire neasteptata cu Teo Trandafir. Vedeta Kanal D filma de zor pentru noul sezon al emisiunii “Teo Show” ce va debuta la Kanal D luni, 29 august, incepand cu ora 15:45.

Selfiurile cu vedeta Kanal D si autografele s-au derulat in cele mai neobisnuite locuri, in mers, pe scara rulanta din mall, in timpul exercitiilor fizice, la sala sau pe scaunul de la coafor.
In tot acest timp, Bursucu a asteptat-o cuminte pe Teo, pe o banca in parc, raspunzand curiozitatii trecatorilor.

Stiu ca a durat mult, dar am anuntat pe toata lumea ca incepem emisiunea mai devreme cu o ora. Tot de luni pana vineri. Sa fii prezent!”, i-a spus Teo colegului de emisiune.

Nu ratati noi editii pline de umor si distractie ale emisiunii “Teo Show”, difuzata de luni pana vineri, incepand cu ora 15:45, la Kanal D!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod