Bijou lanseaza single-ul “Aproape impreuna”

"Aproape impreuna" este single-ul care o aduce in prim-plan pe Bijou in aceasta toamna: o piesa de dragoste puternica, dar si sensibila in acelasi timp, despre o iubire neImpartasita care o transpune mereu "in delir".

Piesa este compusa de catre NAVI si NMC (Nica Marian Ciprian), acesta din urma ocupandu-se si de productia muzicala si de videoclipul piesei. Bijou s-a indragostit de piesa "Aproape impreuna" de la prima ascultare si a simtit ca e scrisa exact dupa sufletul ei, in ton cu sentimentele ei din acel moment.

Videoclipul o prezinta pe Bijou in ipostaze sexy, tanjind dupa persoana iubita intr-un pat alb si gol, iar mai apoi ratacind noaptea pe strazile Bucurestiului in cautarea acesteia. Celalalt rol principal din clip ii apartine Catalinei Manole, frumoasa ispita blonda de pe "Insula Iubirii". Atat ea, cat si Bijou, au avut parte de primul sarut cu o fata in acest videoclip. Ideea curajoasa de-a se saruta cu o fata in videoclip ii apartine lui Bijou, care a si ales-o pe Catalina drept protagonista dintre foarte multe propuneri de modele si actrite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod