Antract și prietenii se confesează online în proiectul #CeBineAmFacutAzi

Antract, prin vocea lui Paul Radu, alături de 3 dintre cele mai bune voci rock din România - Toni Șeicărescu de la Direcția 5, Tudor Turcu și Ovidiu Anton, și-au unit recent vocile în melodia "Humanity", prin care atrag atenția asupra umanității, în contextul evenimentelor din ultimii ani.

Pentru a demonstra că latura umană încă se găsește în noi, artiștii de la Antract au acceptat provocarea de a acorda atenție acțiunilor pozitive făcute și de a se confesa zilnic pe paginile personale de Facebook, timp de 15 zile, folosind hashtag-ul #CeBineAmFacutAzi. Mai mult, își doresc ca prietenii - artiști sau fani - să le urmeze exemplul.

„Când am început să pregătim în studio noua piesă ne-am dat seama că deși a făcut întotdeauna parte din noi, uităm deseori de latura umanității. De aceea, acum suntem deciși să o redescoperim prin propriile acțiuni. Ne dorim ca prietenii trupei să se simtă inspirați de noi și să se alăture demersului nostru", declară Paul Radu, solistul trupei Antract.

Proiectul pornește de la ideea că umanitatea se susține prin fapte bune, făcute zi de zi. În acest sens, Antract și prietenii lor vor publica zilnic, online, ce au făcut bine în ziua respectivă, pentru a arăta că lucrurile mari se schimbă prin fapte mici. În acest fel, artiștii își doresc să demonstreze că ajutându-ne și inspirându-ne unii pe alții putem face ca lucrurile să meargă mai bine.


În spatele acestei provocări este o convingere pe care toți cei implicați în proiect o împărtășesc: „Pentru noi, umanitatea e sinonimă cu normalitatea. Credem că ambele sunt genul de concepte care împrumută sensul acțiunilor noastre. Altfel spus, dacă facem rău, răul devine normalitate. În același sens, ne dorim ca oamenii să facă mai mult bine, pentru ca binele să fie definiția umanității și să devină parte din firea noastră", completează solistul formației.

Cei de la Antract activează în piața muzicală de mult timp și au reușit să se mențină în atenție fiindcă au rămas la fel de entuziaști și s-au reinventat ca sound. Ajunsă la maturitate muzicală, trupa anunță lansarea unui nou album în octombrie 2017, care va conține 16 piese.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod