Andreea Bănică i s-a confesat Elei Crăciun: „M-am simțit foarte singură după ce am născut-o pe Sofia!”

Andreea Bănică i s-a confesat Elei Crăciun în cadrul evenimentului inițiat de aceasta, „Super Mame cu Super Puteri”, spunând că, după ce a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, s-a simțit foarte singură. Acest lucru s-a datorat faptului că artista și-a dorit să îi aibă aproape în acele clipe speciale pe părinții ei, pe care i-a pierdut pe când era copil.

Andreea Bănică a luat parte la ultima ediție din acest sezon a seriei de evenimente „Super Mame cu Super Puteri”, inițiată de bloggerul și vedeta TV Ela Crăciun, ocazie cu care a povestit publicului prezent despre provocările pe care le-a trăit în ultimii ani de când e mama a doi copii. Faptul că părinții săi au murit pe când era copil a făcut ca în prezent artista să fie foarte protectoare cu cei mici și să își dorească să stea alături de ei cât de mult timp posibil, chiar dacă profesia ei o obligă să călătorească mult.

În plus, solista menționează că, atunci când a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, a simțit cel mai mult lipsa părinților ei.

Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc. Tin minte că, pe când Sofia avea trei luni de zile și era cu bunicii la mare, m-au sunat să îmi spună că Sofia a răcit la plămâni. În momentul acela mi-am smult cheia din cuier, am luat papucii și am fugit de îndată la Eforie.

Am condus o oră și jumătate. M-a oprit și poliția. Plângeam pentru că m-am simțit vinovată că nu eram alături de ea”, i-a declarat Andreea Bănică Elei Crăciun.

Artista a menționat că încearcă să petreacă timp cât mai mult alături de Sofia și, când nu poate, îi deleagă pe bunicii ei. „Eu merg cu ea la școală, o duc la dansuri de perfomanță, merg cu ea la concursuri în străinătate. Sofia a stat mult cu bunicii. M-am asigurat să îi aibă alături tot timpul, să nu fie singură”, a spus solista. Andreea a mai menționat faptul că primul concediu pe care l-a avut a fost, după nouă ani de activitate muzicală, atunci când a născut-o pe Sofia. "Nu am avut concediu timp de nouă ani înainte să o nasc pe Sofia. Nu am știut ce înseamnă vacanță, Paște, Crăciun, Revelion.

Acolo unde eram invitată, mergeam să cânt. Muncesc de la cinci ani. Vindeam corcodușe și flori la Teatrul de Vară. Părinții mi-au insuflat să muncesc de mică și să lupt să ajung unde îmi doresc”, a adaugat artista care, de anul trecut, este și blogger, de când a lansat www.andreeabanica.com.

În cadrul evenimentului Elei Crăciun, au fost invitate și life coach-ul Cerasela Rogen și Violeta Neagu, creator de genți personalizate. Cerasela Rogen a explica maniera în care proaspetele mămici pot găsi echilibrul între viața personală și viața profesională, fără a se simți vinovate că ar putea favoriza una dintre acestea. Violeta Neagu, la rândul său, a exemplificat, din propria experiență, cum a reușit să pună bazele unei afaceri desfășurată acasă, în lunile de după naștere.

“Super mame cu super puteri” este campania lansată de bloggerul Ela Crăciun ce a inclus evenimente la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț.

Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni. Prin aceste evenimente, Ela Crăciun își propune să vină în ajutorul viitorilor sau actualilor părinți oferindu-le acestora informații utile despre cum își pot crește copiii într-un mod sănătos și inteligent și cum pot conștientiza propriile puteri de a trece peste orice provocare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod