Andreea Antonescu lanseaza single-ul si videoclipul “Cand vine noaptea”

“Cand vine noaptea vii la usa mea”, asa incepe refrenul noului single lansat de Andreea in prima zi de toamna a anului.
Dupa succesul piesei “Amanta fidela”(feat. Chriss JustUs), Andreea lanseaza astazi noul sau single – “Cand vine noaptea”. Piesa a fost produsa in studioul Pink Elephant si a fost scrisa de Andreea alaturi de Karo, Robert Toma, Radu Baisan si Alama.

“Am avut de la prima auditie o conexiune speciala cu piesa si pur si simplu nu-mi mai iese din cap. Faptul ca am contribuit si eu in procesul de creatie m-a facut sa fiu si mai apropiata de melodie. In plus, am avut o vara plina de concerte, am relansat site-ul oficial www.andreea-antonescu.ro sub forma de blog unde povestesc cum imi aleg tinutele, dar am si lucrat mult in studio si voi lansa mai multe piese in lunile urmatoare”, adauga artista.

Videoclipul piesei a fost realizat de echipa NGM, formata din regizorul Bogdan Paun si directorul de imagine Alex Muresan, alaturi de o echipa creativa formata din Nick Barna, Silviu Iuga si Catalin Alionte.
In urma cu doua luni, artista a lansat “Amanta fidela”, single ce marcheaza o serie de lansari pana la final de 2017, alaturi de colaborari surprinzatoare si provocatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod