Andra, Marius Moga și INNA au legat prietenii adevărate la Vocea României Junior!

Vocile noii generații sunt gata să uimească o țară întreagă începând din 26 februarie, în fiecare duminică, de la 20:30, numai la Pro TV! Zeci de copii au urcat pe scenă la audițiile pe nevăzute și au încercat să îi impresioneze pe cei trei antrenori, Andra, Marius Moga și INNA, cu vocile lor formidabile, dar și cu bucuria de a cânta. Concurenții primului sezon Vocea României Junior au colaborat extraordinar cu band-ul emisiunii, au fost extrem de receptivi, au părut că nu obosesc niciodată și au fost dornici să învețe cât mai multe lucruri și, chiar dacă mulți dintre ei s-au aflat pentru prima dată în fața unui public numeros, au reușit cu ușurință să își depășească emoțiile.

Atmosfera din timpul repetițiilor a reprezentat întotdeauna un motiv de bucurie și relaxare pentru copii, dar și pentru echipa de producție Vocea României Junior, formată din peste 200 de profesioniști în televiziune.

Întreaga echipă a făcut tot posibilul ca cei mici să se simtă în largul lor și să facă din această experiență una memorabilă.

Show-ul Vocea României Junior a fost filmat cu 16 camere, iar echipa de producție a lucrat pentru a le aduce românilor, în fiecare duminică, de la 20:30, un spectacol grandios, în primul sezon al competiției în care vocile noii generații contează! Micuții care au reușit să impresioneze cu calitățile lor vocale au fost extrem de entuziasmați de faptul că vor lucra cu Andra, Moga și INNA, repetițiile alături de cei trei devenind activitatea lor preferată.

Nici antrenorii nu s-au lăsat mai prejos și i-au răsfățat zilnic pe copii. Împreună, au mers la cinematograf, la locuri de joacă, la restaurant, iar cei trei antrenori le-au făcut cunoștință copiilor cu alți artiști români, precum Loredana sau Tudor Chirilă.

Între cei trei antrenori și copii s-a creat o legătură extrem de puternică și au devenit o adevărată familie atât pe platourile de filmare, cât și în afară. Și, dacă pentru Andra, Moga și INNA momentele în care nu au ales un anumit concurent a fost extrem de dificile, copiii s-au dovedit a fi plini de maturitate în situații de acest gen, iar unul dintre ei, în vârstă de numai 7 ani, l-a băgat în ședință pe unul dintre antrenori și i-a spus foarte serios că el cunoaște bine mecanismul concursului și înțelege perfect că nu toți merg mai departe.

Din 26 februarie, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV vor privi lumea prin ochii noii generații!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod