Andra deține recordul absolut la o postare pe Facebook: 447.000 de like-uri!

Andra este cea mai iubită și populară artistă din România. O spun atât sondajele cât și impactul pe care îl au postările sale de pe pagina de Facebook. Fotografiile și mesajele vedetei atrag de fiecare un număr record de aprecieri.

În ultimul an, spre exemplu, aproape fiecare dintre acestea a avut peste 50.000 de like-uri, iar, mai bine de 30 dintre ele, au depășit 150.000 de like-uri. O performanță unică în showbiz-ul românesc, ce demonstrează încă o dată impactul semnificativ pe care artista în are în mediul online.

Iată, spre exemplu, care sunt cele mai de impact 20 de postări ale Andrei pe Facebook. Aproape jumătate dintre acestea au peste 200.000 de like-uri fiecare. Una dintre ele deține recordul absolut: 447.000 de aprecieri.

Locul 20 -  164.000 de like-uri. Fotografia de la nunta finilor lor, What’s Up și Simina, în care Andra apare alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și băiatul lor, David.
Locul 19 -  165.000 de likeuri. Fotografia de cuplu alături de Cătălin Măruță a avut un impact major chiar și fără a beneficia de un mesaj anume.


Locul 18 - 168.000 de like-uri. Prima fotografie din acest an, în care artista apare pe sanie alături de familia sa.
Locul 17 - 173.000 de like-uri. Fotografia alături de familie, în timp ce petrecea vacanța de vară pe litoral, la Mamaia.
Locul  16 - 174.000 de like-uri. Andra o ține în brațe pe fiica ei, Eva Ioana Maria, și le transmite fanilor mesajul: “La povești ca-ntre fete.  Vă pupăm!”
Locul 15 - 177.000 de like-uri. Andra apare cu un look complet nou, purtând o perucă blondă și întrebând fanii: “Cum ar fi dacă ar fi?”
Locul 14 - 179.000 de like-uri. Andra le mărturisește admiratorilor că cei doi copii ai săi sunt “cele mai mari hituri” din viața ei.
Locul  13 - 187.000 de like-uri. O fotografie de colecție în care fiul ei cel mare, David, își ține surioara mai mică în brațe.
Locul 12 - 189.000 de like-uri. Fotografia realizată în ziua în care a împlinit 30 de ani. Andra apare pe o pajiște verde, alături de familie, pregătită să sufle în lumânările de pe tortul aniversar. În acea zi specială, Andra a sărbătorit și 8 ani de căsnicie.

Locul 11 - 193.000 de like-uri. Fotografia în care apare alături de Laura Bretan, imediat după ce aceasta a câștigat Românii au talent.
Locul 10 - 196.000 de like-uri. Artista își salută fanii alături de fiul ei, David, acesta din urmă având o costumație extrem de apreciată.
Locul  9 - 201.000 de like-uri. Andra își sărută fiica în ziua în care aceasta a împlinit un an. “Exact acum 1 an ai apărut în viața mea și mi-ai împlinit visul de a avea și o fetiță! Te iubesc și îți mulțumesc pentru fiecare clipă! La mulți ani, Eva!”, este mesajul pe care Andra l-a scris și care este dedicat fiicei sale.
Locul  8 - 204.000 de like-uri. Fotografia de la ziua de naștere a fiului ei, David, însoțită de mesajul: “La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc că mă înveți în fiecare zi că iubirea nu are nicio limită!”
Locul  7 - 210.000 de like-uri. Fotografie realizată în fața Coloanei Infinitului, în Târgu Jiu, orașul natal al soțului ei, Cătălin Măruță.
Locul  6 - 227.000 de like-uri. Andra apare alături de fiul ei, David, purtând ținute vestimentare asemănătoare: geci de piele și cămăși roșii cu carouri.

Locul  5 - 232.000 de like-uri. Fotografia realizată de Sfântul Ion, de onomastica fiicei sale, Eva Maria Ioana. Andra le-a urat “La mulți ani” tuturor celor care poată numele Sfântului.
Locul  4 - 233.000 de like-uri. Fotografia postată de Ziua Copilului, în care apare alături de familia ei și prin care le transmite tuturor “La mulți ani tuturor celor care încă râd, se joacă, știu să se bucure zilnic de viață, ca un copil”.
Locul  3 - 251.000 de like-uri. Fotografia care i-a emoționat pe fanii ei și mesajul de “La mulți ani” adresat soțului ei, cu ocazia zilei sale de naștere: “La mulți ani, dragostea mea! Ești un om bun și sunt mândră că ești soțul meu, tatăl copiilor mei, definiția fericirii mele. Te iubesc!”.
Locul  2 - 322.000 de like-uri. Cea mai de impact fotografie postată de Andra pe Facebook în ultimul an. Artista apare și de această dată alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor, urându-le fanilor un an nou fericit, în prima zi a lui 2016.
Locul 1. 447.000 de like-uri. Recordul absolut îl deține fotografia pe care Andra a realizat-o la scurt timp după naștere, ținând-o în brațe pe fetița ei, spunând „Vreau să v-o prezint pe fata mea, Eva Maria Ioana.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”. Acesta este, de altfel, și cel mai apreciat post al unui artist din România.

Andra se pregătește în această perioada pentru cele trei concerte pe care le va susține la Sala Palatului în zilele de 24, 25 și 26 februarie. "Trei zile: vineri, sâmbătă, duminică! Va fi Weekendul Andra, un maraton muzical pentru mine și echipa mea. Suntem pregătiți 100%! Va fi una din cele mai frumoase experiențe din viața noastră! Weekendul Andra este cea mai bună veste de anul acesta pentru mine. Sunt bucuroasă că fanii mei vor să vadă ce le-am pregătit și sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiți. Va fi un spectacol complex pe care nu îl vor uita", a declarat Andra.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod