Amway sărbătorește Ziua Mondială a Apei în fiecare zi

Amway recomandă eSpring™, cel mai bine vândut sistem casnic de tratare a apei din lume*
În 1993, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a declarat 22 martie drept Ziua Mondială a Apei. Anul acesta, sistemul ONU – în strânsă colaborare cu statele membre și alte părți interesate – atrage atenția asupra interdependenței apă - energie, dar și inechităților sociale, un miliard de oameni din întreaga lume neavând acces la apă potabilă, instalații sanitare adecvate, hrană suficientă și/sau energie electrică.

Amway contribuie la transformarea locuințelor, pentru a asigura un mediu sănătos, cu ajutorul sistemului de tratare a apei eSpring™. Cu nouă ani înainte de inaugurarea Zilei Mondiale a Apei, specialiștii Amway au introdus primul sistem de tratare a apei eSpring™, cu scopul de a conserva și a proteja calitatea apei.

Apa din mediu, prin conținutul său în substanțe dizolvate, poate provoca coroziunea elementelor de construcție sau alte fenomene neplăcute, cum ar fi colmatarea instalațiilor termice ce folosesc o apă dură.
Mirosul apei, de regulă, se datorează substanțelor organice în descompunere sau microorganismelor vii (alge, protozoare, etc), precum și prezenței unor substanțe chimice provenite din ape uzate industriale (fenoli, crezoli, etc). Gustul apei se datorează diferitelor tipuri de substanțe dizolvate care se găsesc în cantități mai mari în apă: sărat (clorură de sodiu sau sulfat de sodiu), amar (sulfat de magneziu sau clorură de magneziu), dulceag (sulfat de calciu), acidulat (bioxid de carbon), acru (bicromat sau clorură de fier).

Pentru a folosi apa în mod responsabil, Amway recomandă sistemele de tratare a apei eSpring™, care utilizează un filtru de reţinere cu carbon, în vederea eliminării particulelor şi a peste 140 de agenţi de contaminare din apa potabilă, care și distruge peste 99,99% din bacteriile şi viruşii din apă ce pot cauza boli. Sistemele eSpring™ au, de asemenea, și o lampă cu ultraviolete, menită să distrugă viruşii şi microorganismele, oferind o apă mai curată, mai limpede şi de mai bună calitate, direct de la robinet.
Mai mult, cel mai mare beneficiu al sistemelor de tratare a apei eSpring™ îl constituie îmbunătăţirea considerabilă a gustului, mirosului şi clarităţii apei, acest lucru observându-se imediat, dar și faptul că permit trecerea mineralelor benefice sănătăţii, cum ar fi calciu şi magneziu, totodată filtrând toxinele.

Sistemul de tratare a apei eSpring™ a fost primul sistem din piaţă care a întrunit toate standardele de calitate a apei ale NSF International / ANSI, diferențiindu-se, prin capacitatea superioară de reducere a particulelor contaminante, de alte sisteme bazate pe filtre UV/Carbon certificate anterior.

Sistemul eSpring™ este primul de acest tip care conţine tehnologia combinată şi patentată USA a filtrelor de carbon şi a lămpilor UV, împreună cu monitorizarea electronică. Sistemul eSpring™ este rezultatul a 20 de ani de cercetare în domeniul tratării apei. A fost proiectat şi dezvoltat de către inginerii şi specialistii Amway, care, împreună, deţin mai mult de 270 de patente în domeniul tratării apei la nivel mondial.

După treizeci de ani de dezvoltări şi vânzări de succes ale acestui sistem revoluţionar de tratare a apei, eSpring este, în prezent, lider mondial în materie de sisteme casnice de tratare a apei*.

Pentru mai multe detalii despre sistemul de tratare a apei eSpring, puteti accesa următorul link: https://www.amway.ro/marcile-noastre/espring-ro
*Conform unui studiu de piaţă realizat la nivel global în anul 2012 (studiul Verify Markets)


Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100.
Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare. Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY® și sistemele de tratare a apei, eSpring®. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați globalnews.amway.com.

În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de țări și are 21.000 de angajați.
Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători. Pentru noutăţi privind compania, accesați globalnews.amway.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod