Alex Velea, What's Up, Jorge, Cătălin Cazacu – pe podium la Târgul Ghidul Miresei

Vineri 26 martie s-au deschis porțile singurului târg de nunți al verii, eveniment ce se desfășoară până duminică în Cupola Romexpo. În deschiderea târgului, importante vedete din showbiz au acceptat provocarea de a defila în costume de ceremonie by Adina Buzatu, iar What's Up a lansat un show special pentru evenimentele private.
Stilista Adina Buzatu cea care militează pentru eleganță, rafinament și bun gust în moda masculină, fiind prima personalitate din lumea modei românești care a realizat o campanie antikitsch în vestimentația masculină a acceptat propunerea organizatorilor Târgului Ghidul Miresei  de a prezenta tendintele in materie de costume de ceremonie viitorilor miri. Ținutele au fost puse în valoare de nume importante din showbiz, astfel că Alex Velea, Whats Up, Jorge, Marian Vasilescu, Alexandru Constantin, Marius Niță, Șerban Copot, Florin Budnaru, Larry Giorgescu, Cătălin Cazacu și Sorin Brotnei au fost modelele fashion show-ului  marca Adina Buzatu.

Târgul Ghidul Miresei adună sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau 'made to measure', inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe. Viitorii miri au parte de reduceri și oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod