Clatuu - elimină definitiv grăsimea din zonele cu probleme

Singura procedură non-chirurgicală care elimină definitiv grăsimea din zonele cu probleme: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brațe, chiar și din zona de deasupra genunchilor. S-a dus frigul cu hainele groase si acum avem probleme cu siluetele “pompoase”, insa Beauty Concept Boutique vine in ajutorul vostru cu cel mai performant aparat-Clatuu ,aparatul minune ce remodeleaza  corpul, iar procedura nu este deloc dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Aparatul, este unic in Romania si are doua tipuri de aplicatoare, cel plat  este pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat este pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.
Sistemul controlat de racire al Clatuu  are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C  si  ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine  in mod natural grasimea. Odata distruse prin cryoterapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod